Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γιώργος Γεροντιδάκης: Απέφυγε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή – «Οτιδήποτε είναι εκτός της δουλειάς, δεν αφορά κανένα»

    Καλεσμένος στην εκπομπή Weekenders ήταν σήμερα (29/9) ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο γνωστός ηθοποιός, στη διάρκεια της συνέντευξης, απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή και επικεντρώθηκε στα επαγγελματικά του.

    Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γεροντιδάκης είπε: «Ποτέ δεν είχα την προσωπική μου ζωή πάνω από την επαγγελματική κι αντίστοιχα. Θεωρώ ότι όλα είναι σε ένα επίπεδο. Όπως είπα και πριν, δεν κρύβομαι. Έξω είμαι, κυκλοφορώ, μιλάω με τον κόσμο. Όποιος θέλει μπορεί να μου μιλήσει, να έρθει στο θέατρο. Μία φυσιολογική ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά με εμένα!».

    Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου!».

    «Κάνω μία δουλειά που αγαπώ τόσο πολύ, με γεμίζει και προσπαθώ να κάνω κάτι καλύτερο για εκείνη. Οπότε οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της δουλειάς, δεν αφορά κανένα.

    Επίσης, πρέπει να σταματήσουμε όλοι γενικώς να κάνουμε ένα Big Brother και να βλέπουμε μία ζωή από την κλειδαρότρυπα για να αντέχουμε τις δικές μας δυσκολίες», εξήγησε.

    Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Δανάη Παππά. Η ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, είχε διαψεύσει τα όσα ακούγονται, αναφέροντας: «Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι ο “Άγιος Έρωτας”!

    Είχαμε τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια στον “Σασμό” που ακόμα και αυτό σε βαραίνει. Είναι κρίμα! Σίγουρα συνέβησαν πράγματα που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν ισχύει κάτι».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ