Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πάμελα Άντερσον: «Είχα γράψει στο Playboy ότι ονειρευόμουν ένα Όσκαρ αλλά… αστειευόμουν»

    Αν κάποιος παρακολουθήσει την ταινία The Last Showgirl και δεν γνωρίζει την ιστορία της Πάμελα Άντερσον, δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι η 57χρονη ηθοποιός με την υψηλή υποκριτική δεινότητα ήταν playmate το μακρινό 1990 και σύμβολο του σεξ από τη συμμετοχή της στη σειρά Baywatch.

    Στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν ο Αλέξανδρος Λιζάρδος ρώτησε την Πάμελα αν φανταζόταν ποτέ ότι θα μπορούσε να ήταν υποψήφια για Όσκαρ και πήρε μια αφοπλιστική απάντηση.

    Στο «The Last Showgirl», η Πάμελα Άντερσον υποδύεται μια πεπειραμένη χορεύτρια καμπαρέ πρέπει αναγκαστικά να σχεδιάσει το μέλλον της από την αρχή καθώς το σόου που εμφανίζεται κατεβάζει απότομα αυλαία μετά από 30 χρόνια λειτουργίας.

    Ως χορεύτρια με φαντασμαγορικά κουστούμια, στα πενήντα της, παλεύει με το τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια της ζωής της. Ως μητέρα, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη δύσκολη σχέση με την κόρη της, η οποία συχνά βρισκόταν σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της «οικογένειας των χορευτριών» που της καταναλώνει χρονικά μεγάλο μέρος της μέρας.

    Με σοβαρή απλότητα η ταινία το «The Last Showgirl» εισχωρεί στα παρασκήνια της showbiz, σχολιάζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καλλιτέχνες στα νέα ξεκινήματα αλλά παράλληλα υπογραμμίζει τη σημασία της οικογένειας.

    Απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου:

    Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος: Καλησπέρα Πάμελα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή σου ερμηνεία. Πώς θα φαινόταν στην 25χρονη Πάμελα ότι πλέον υπάρχει πιθανότητα να φτάσει μέχρι και σε Οσκαρική υποψηφιότητα;

    Πάμελα Άντερσον: Παναγιά μου.

    Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος: Να ρωτήσω επίσης αν σε νεότερη ηλικία έβγαζες ευχαριστήριους λόγους μπροστά στον καθρέφτη με μια οδοντόβουρτσα στο χέρι.

    Πάμελα Άντερσον: Ευχαριστώ. Και δεν ξέρω πως να απαντήσω αυτό. Και είναι παράξενο. Τί θα έλεγε άραγε ο 25χρονος εαυτός μου; Τί να έκανε άραγε; να πω την ιστορία με το Playboy; Όχι μήπως;

    Τζία Κόπολα (σκηνοθέτης): Εσύ επιλέγεις!

    Πάμελα Άντερσον: Νομίζω ότι στο Playboy είχα γράψει ότι ήθελα να γίνω καλή μητέρα και να κερδίσω ένα Όσκαρ στη σύντομη μου βιογραφία, ενώ αστειευόμουν. Ήταν αστείο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ