Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Κώστας Μαρτάκης: «Έχω μεγαλώσει λίγο για την Eurovision αλλά ας μη λέμε ποτέ στη ζωή μας»

    “Αυτή η πιο ανέμελη και η πιο παιδική” διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Μαρτάκης σε συνέντευξη που έδωσε. Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στη Eurovision, σε κάποιο μελλοντικό διαγωνισμό.

    Τόσο στην εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η πρωινή ζώνη στην τηλεόραση, την οποία και ο ίδιος έχει υπηρετήσει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο παρελθόν, όσο και στην Eurovision αναφέρθηκε ο Κώστας Μαρτάκης στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha το μεσημέρι της Κυριακής.

    “Κατ’ αρχήν συγνώμη! Επειδή το θεωρώ λίγο αγένεια, να είσαστε απ’ έξω μες στον ήλιο, θα βγω και γω στον ήλιο! Θα βγω και γω στον ήλιο! Όχι, είναι αγένεια” αναφώνησε αρχικά ο τραγουδιστής για να βγει αμέσως από το αυτοκίνητο του.

    “Όταν ήμασταν με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στα “Καλημερούδια” ήταν ψυχαγωγία στην πρωινή ζώνη. Τώρα έχει μετατραπεί περισσότερο η ψυχαγωγία σε infotainment, σε πιο ενημερωτικό.

    Μου λείπει καμιά φορά η ψυχαγωγία, αυτή η πιο ανέμελη και η πιο παιδική” υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Κώστας Μαρτάκης στον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

    “Έχω πει ότι έχω μεγαλώσει λίγο για την Eurovision αλλά… ας μη λέμε ποτέ στη ζωή μας! Είναι λίγο δυσοίωνο και το ποτέ. Ίσως”.

    Κώστας Μαρτάκης: «Έχω μεγαλώσει λίγο για την Eurovision αλλά ας μη λέμε ποτέ στη ζωή μας»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ