Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
More

    Λύγισε η Μελία Κρέιλινγκ: «Έφυγε απότομα – Αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω πράγματα για να είναι περήφανος για εμένα»

    Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θοδωρή Αναγνωστόπουλου ήταν σήμερα (30/9) η Μελία Κρέιλινγκ. Στη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε και για τον πατέρα της που έχει φύγει από την ζωή.

    Συγκεκριμένα, η Μελία Κρέιλινγκ μιλώντας για τον πατέρα της ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου δεν πρόλαβε να δει τίποτα από μένα, μόνο μία ταινία μικρού μήκους που είχα κάνει. Η οποία όμως ήταν πολύ καλή, είχε πάρει και δύο βραβεία στην Αγγλία. Αλλά ο μπαμπάς μου ήταν ο πιο σίγουρος απ’ όλους, ότι θα καταλήξω να γίνω ηθοποιός! Μου το έλεγε».

    Ακόμα, η καλλιτέχνιδα είπε πως: «Η σχέση μου με τον μπαμπά μου ήταν πολύ καλή, αλλά δεν έκλεισε ο κύκλος μου μαζί του. Εγώ ουσιαστικά αισθάνομαι ότι είχα μία καλή δεκαετία σχέσης με τον πατέρα μου, να έχω κάπως τον έλεγχο της σχέσης, να μπορώ να επικοινωνώ μαζί του, να παίρνω πρωτοβουλίες για να συναντηθούμε! Όταν είσαι πιο μικρός δεν είσαι τόσο συνειδητοποιημένος».

    «Έφυγε απότομα. Είχε κάποια θέματα υγείας, απλώς δεν περιμέναμε ότι θα… Αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω πράγματα, ίσως και περισσότερο, για να είναι περήφανος για εμένα!», σημείωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ