Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Σήμερα οι κηδείες των δύο ανδρών που έχασαν την ζωή τους από την φωτιά

    Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα (03/10) το τελευταίο αντίο στους δύο άνδρες, τον 40χρονο Βασίλη και τον 35χρονο, Δημήτρη, που έχασαν την ζωή τους με φρικτό τρόπο, όταν τους κύκλωσαν οι φλόγες από την φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

    Οι δυο τους, ήταν στενοί φίλοι και οικογενειάρχες. Ο 40χρονος, μάλιστα, ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ ο τελευταίος ετοιμαζόταν να υποδεχτεί στον κόσμο το 3ο παιδί του. Η θλίψη στο χωριό «Λυκοποριά», όπου και έμεναν, είναι ανείπωτη, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για δύο ανθρώπους «διαμάντια».

    Οι κηδείες τους θα τελεστούν στο στο χωριό Λυκοποριά και στο χωριό και στο χωριό Πίτσα.

    Στάχτη έγιναν 65.000 στρέμματα δάσους

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Υπηρεσία Ταχείας Χαρτογράφησης Copernicus και το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για Δασικές Πυρκαγιές (EFFIS) η πρόσφατη δασική πυρκαγιά στην Κορινθία επηρέασε περίπου 65.000 στρέμματα μέχρι και το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου 2024.

    Στον χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνονται όλες οι πυρκαγιές που έχουν επηρεάσει την Π.Ε Κορινθίας από το 2010 μέχρι και σήμερα.

    Η φετινή πυρκαγιά είναι η μεγαλύτερη αυτής της περιόδου, σύμφωνα με το meteo. Επιπλέον, από το 2010 μέχρι φέτος οι μεγάλες πυρκαγιές στην περιοχή έχουν κάψει συνολικά περισσότερα από 180.000 στρέμματα, επιφάνεια η οποία αντιστοιχεί στο 8% της συνολικής επιφάνειας της Π.Ε Κορινθίας.

    Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Σήμερα οι κηδείες των δύο ανδρών που έχασαν την ζωή τους από την φωτιά

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ