Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
More

    Sugar: Η AppleTV+ ανανεώνει την σειρά με τον Colin Farrell

    Χάρη στην πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς “The Penguin” από το HBO, ο Colin Farrell έχει επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες και φαίνεται πως δεν θα φύγει σύντομα. Την Τετάρτη, ανακοινώθηκε ότι η Apple TV+ ανανέωσε τη σειρά “Sugar” για δεύτερη σεζόν. Η σειρά, στην οποία ο Farrell υποδύεται τον ντετέκτιβ John Sugar, έκανε πρεμιέρα νωρίτερα φέτος και έλαβε εξαιρετικές κριτικές.

    «Από την πρεμιέρα της, το κοινό έχει καθηλωθεί από τα μυστήρια και τις ανατροπές του “Sugar”, με την εξαιρετική ερμηνεία του Colin Farrell στο επίκεντρο», δήλωσε ο Matt Cherniss, επικεφαλής προγραμματισμού της Apple TV+. «Ο Colin, ο Simon Kinberg, η Audrey Chon και όλη η ομάδα πίσω από αυτή τη σειρά έχουν καταφέρει να συνδυάσουν άψογα διάφορα είδη, δημιουργώντας μια συναρπαστική, ακαταμάχητη σειρά που κρατά τους θεατές σε αγωνία, και ανυπομονούμε να δούμε πού θα βρεθεί ο ντετέκτιβ John Sugar στη δεύτερη σεζόν».

    Sugar: Η AppleTV+ ανανεώνει την σειρά με τον Colin Farrell

    Τι είναι το “Sugar”;

    Το “Sugar” ακολουθεί τον John Sugar, έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ που προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο παραγωγό ταινιών για να ερευνήσει την εξαφάνιση της εγγονής του. Εκτός από τον Farrell, στην πρώτη σεζόν της σειράς συμμετείχαν οι Kirby, Amy Ryan, Dennis Boutsikaris, Nate Corddry, Alex Hernandez και James Cromwell.

    Sugar: Η AppleTV+ ανανεώνει την σειρά με τον Colin Farrell

    «Ήταν απίστευτα συναρπαστικό να βλέπουμε το κοινό σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάζει το “Sugar”, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε για δεύτερη σεζόν», δήλωσαν οι εκτελεστικοί παραγωγοί Audrey Chon και Simon Kinberg. «Είμαστε πολύ ευγνώμονες στους συνεργάτες μας στην Apple για την υποστήριξή τους, στον showrunner μας Sam Catlin, τον εξαιρετικό Colin Farrell, και φυσικά, στους θεατές μας. Ανυπομονούμε να δούμε τον John Sugar ξανά στη δράση».

    Sugar: Η AppleTV+ ανανεώνει την σειρά με τον Colin Farrell

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ