Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
More

    ΕΜΥ: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Πού θα είναι έντονα τα φαίνομενα

    Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Συγκεκριμένα, το δελτίο -που δεν διαφοροποιείται σε σχέση με αυτό της Πέμπτης (3/10)- αναφέρει τα εξής:

    «Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 03-10-2024/1200C, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

    Συγκεκριμένα με τη διέλευση ενός ψυχρού μετώπου ο καιρός παρουσιάζει επιδείνωση στη χώρα μας, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα Σάββατο (05-10-24). Από τα έντονα φαινόμενα θα επηρεαστούν τοπικά η δυτική Ελλάδα και τα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας.

    Αναλυτικά:

    Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

    α) Τη νύχτα της Παρασκευής (04-10-24) προς το Σάββατο (05-10-24) και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (05-10-24), στα νοτιότερα τμήματα της Ηπείρου.

    β) Μέχρι το απόγευμα στη δυτική Στερεά (ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία), τη δυτική Πελοπόννησο (ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά τμήματα) και στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου.

    γ) Από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι το απόγευμα, στα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και την ανατολική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ στη Θράκη».

    Δείτε την ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ