Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
More

    Φρίκη και αποτροπιασμός: Βανδάλισαν τουλάχιστον 30 τάφους στο νεκροταφείο Λουτρακίου – Έσπασαν μάρμαρα και έκλεψαν σταυρούς – ΦΩΤΟ

    Ένα αποτρόπαιο θέαμα, αντίκρισαν οι συγγενείς των νεκρών στο νεκροταφείο του Λουτρακίου σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το Loutrakiblog.gr.

    Δεκάδες τάφοι βεβηλώθηκαν, από αγνώστους, στο κοιμητήριο του Λουτρακίου (περιοχή Αγίου Φανουρίου) σύμφωνα με συγγενείς νεκρών, που επισκέφθηκαν σήμερα (04/10), το νεκροταφείο της περιοχής.

    Οι ίδιοι αντίκρισαν δεκάδες τάφους στο Κοιμητήριο , που είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές και κάλεσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για να ενημερώσουν για το περιστατικό.

    Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι δράστες έσπασαν τα μάρμαρα, αφαίρεσαν χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα, όπως σταυροί, καντηλάκια, φωτογραφίες κ.α.. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, δεν δίστασαν ακόμη να αφαιρέσουν την προτομή ενός παιδιού 22 χρονών…

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Loutrakiblog.gr, οι άγνωστοι εισήλθαν την προηγούμενη νύχτα στο νεκροταφείο και με βαριοπούλες έσπασαν περισσότερους από 30 τάφους.

    Δείτε χαρακτηριστική φωτογραφία

    ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΑΦΟΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ