Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
More

    Gilead Sciences: «Ενωμένοι στη μάχη, μαζί στην φροντίδα» για τον καρκίνο του μαστού

    «Η ισχύς εν τη ενώσει», λέει η παροιμία, και η βιοφαρμακευτική Gilead Sciences επιστρατεύει όλους τους κοινωνικούς φορείς στην από κοινού δράση τους κατά του καρκίνου του μαστού.
    Στη φετινή ενημερωτική εκστρατεία της, η Gilead Sciences ενώνει όλους όσοι εμπλέκονται στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού με τίτλο «Ενωμένοι στη Μάχη, Μαζί στη Φροντίδα», με σκοπό να υλοποιήσουν στην πράξη, τη δέσμευσή τους να καταπολεμήσουν την ασθένεια.
    Με τις καμπάνιες της προηγούμενης διετίας η Gilead πέρασε δύο μηνύματα: ότι ο καρκίνος του μαστού δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, αλλά όλους μας, και τους άνδρες που συντροφεύουν τις ασθενείς που πάσχουν, τις υποστηρίζουν, τις φροντίζουν και τις περιβάλλουν με την αγάπη τους, καθώς επίσης και ότι η αλληλεγγύη ενδυναμώνει τις ασθενείς να ξεπεράσουν το πρόβλημα της υγείας τους.
    Φέτος, η καμπάνια αναδεικνύει την ισχύ της αλληλεγγύης στο πλαίσιο της κοινωνίας, ενεργοποιώντας και προάγοντας την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών μεταξύ των κοινωνικών εταίρων, των γιατρών, αλλά και των φορέων και συλλόγων ασθενών με στόχο την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των γυναικών που πάσχουν, μέσω των συνεργασιών και συνεργειών.
    Πρόκειται για την πρώτη εκστρατεία, που φέρνει για πρώτη φορά μαζί σε ρόλο πρωταγωνιστή γιατρούς, ασθενείς και εκπροσώπους φορέων, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ και τους συλλόγους ασθενών «Άλμα Ζωής» και «ΑγκαλιάΖΩ». Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, της ΕΛΛΟΚ και των συλλόγων, δεν στηρίζουν απλώς την καμπάνια, αλλά συμμετέχουν ενεργά σε αυτή. Φωτογραφίζονται μαζί με ανθρώπους της Gilead στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας, συνέργειας και ένωσης των δυνάμεών τους κάτω από ένα κοινό σκοπό, τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.
    Όλοι μαζί υλοποιούν τη δέσμευσή τους να καταπολεμήσουν την ασθένεια με φροντίδα, σκληρή δουλειά και αφοσίωση, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς και μοιραζόμενοι εμπειρίες ζωής στο πλαίσιο του ταξιδιού των ασθενών στην πορεία με τη νόσο τους.

    Στα λεωφορεία και το Μετρό

    Η εκστρατεία «ντύνει» φέτος τα Μαζικά Μέσα Μεταφοράς και το σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα με την αφίσα της που περιλαμβάνει φωτογραφίες με εκπροσώπους των ογκολόγων, των φορέων ασθενών και των εργαζομένων της εταιρείας, με στόχο να διαδώσει το μήνυμα συνεργασίας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια ξεκάθαρα ομαδική προσπάθεια. Η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων, γύρω από την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση αποτελούν το κλειδί για την αντιμετώπισή του.
    Στην ίδια κατεύθυνση, η Gilead Sciences στήριξε ενεργά και φέτος -ως Επίσημος Χορηγός- τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure®, που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και πραγματοποιήθηκε την 29η Σεπτεμβρίου 2024, δίνοντας για ακόμα μία χρονιά το παρών σε έναν αγώνα – θεσμό, μέσα από τον οποίο επιδιώκει να συμβάλλει στη διάδοση των μηνυμάτων και της πολύτιμης ενημέρωσης για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.
    Με αφορμή την φετινή καμπάνια, ο Σάββας Χαραλαμπίδης, Γενικός Διευθυντής της Gilead Sciences Ελλάδας, Κύπρου & EDM σημείωσε ότι «Η φετινή μας καμπάνια πηγαίνει πάνω και πέρα από τα όρια μιας εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Αποτελεί μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης και δέσμευσης, που αναδεικνύει την αξία και τη δύναμη της συνεργασίας. Γιατί στη Gilead πιστεύουμε βαθιά ότι μέσα από τις ισχυρές συνέργειες μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή. Στηρίζουμε κάθε γυναίκα που δίνει τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όμως η συλλογική προσπάθεια είναι ο θεμέλιος λίθος της επιτυχίας. Η συνένωση δυνάμεων με φορείς όπως η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας, η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου, το «Άλμα Ζωής» και το «ΑγκαλιάΖΩ» μας δίνει τη δύναμη και την ώθηση να προωθήσουμε το μήνυμα της πρόληψης και της ενημέρωσης, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για κάθε ασθενή. Περνά παράλληλα το μήνυμα ότι σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Ότι όλοι μαζί, ο καθένας με το δικό του πολύτιμο ρόλο, συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού δημιουργώντας μια αλυσίδα φροντίδας».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ