Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ειρήνη Αγαπηδάκη: 2.000 προσλήψεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

    Ενίσχυση των υποδομώνανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό είναι οι τρεις βασικές κατευθύνσεις πάνω στις οποίες εργάζεται το υπουργείο Υγείας για τη βελτίωση των υπηρεσιών Υγείας.

    Όπως ανέφερε κατά την επίσκεψή της σε Κέντρα Υγείας της Πιερίας, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, έχουν εξασφαλιστεί 50 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την προμήθεια νέων μηχανημάτων, ενώ αναμένονται 2.000 προσλήψεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

    Η κα Αγαπηδάκη επισκέφθηκε σήμερα τρία Κέντρα Υγείας στην Πιερία: το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου, Κατερίνης και Αιγινίου, στο πλαίσιο των επισκέψεων σε Κέντρα Υγείας της Βορείου Ελλάδος.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η κα Αγαπηδάκη συναντήθηκε με τις διοικήσεις και το προσωπικό των Κέντρων Υγείας και να ενημερώθηκε για τις ανάγκες των τοπικών μονάδων υγείας.Συζητήθηκαν επίσης οι νέες πρωτοβουλίες του Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Παράλληλα, η αναπ υπουργός αναφέρθηκε και στον σημαντικό ρόλο των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, που υλοποιούνται από τον ΕΟΔΥ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ