Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
More

    Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φροντίδα για το παιδί

    Φροντίδα για το παιδί

    Η Φιλανθρωπική Οργάνωση “Φροντίδα για το παιδί”, είναι ένας Φιλανθρωπικός σύλλογος αποτελούμενος από μια ομάδα νέων ανθρώπων με σκοπό την παροχή βοήθειας σε άπορες οικογένειες με παιδιά και άρρωστα παιδιά.

    Ο Σύλλογος ιδρύθηκε στις 24 Απριλίου το 2012 με αρ. Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης 49653 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη Εγνατία 30 στον 1ο όροφο. Συγκεντρώνουμε και μοιράζουμε τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα σε άπορες οικογένειες με παιδιά Επίσης, αναλαμβάνουμε την κάλυψη λογαριασμών ΔΕΚΟ, ενοικίων και ιατρικών δαπανών στηρίζοντας σημαντικά οικογένειες που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

    Η “Φροντίδα για το παιδί” δεν λαμβάνει καμία επιχορήγηση ή επιδότηση από κρατικούς φορείς και προγράμματα ΕΣΠΑ και οι πόροι της προέρχονται αποκλειστικά από χορηγίες εθελοντών σε είδη ρουχισμού, παιχνίδια, τρόφιμα καθώς και από την πώληση παιδικού περιοδικού προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για αγορές αγαθών πρώτης ανάγκης και για παροχή οικονομικής βοήθειας σε παιδιά με καρκίνο και νεοπλασματικές ασθένειες Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές για τη βοήθεια τους καθώς και τον απλό κόσμο που αγοράζοντας τα παραμυθάκια μας συνεισφέρει σημαντικά στο έργο μας!

    Μαζί όλοι μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο για τα παιδιά!!

    [ad id=”6783″]

    Αν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε

    Αφιερώστε 30 λεπτά από το χρόνο σας για έναν Ιερό Σκοπό. Μπορείτε να μαζέψετε σε μια σακούλα ρούχα, τρόφιμα, παπούτσια και παιχνίδια που δεν χρειάζεστε πια. Επίσης μια μικρή σακούλα με τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη κ.α.) και παραδώστε τα στα γραφεία μας. Η βοήθεια που θα προσφέρετε είναι σημαντική!

    Δεχόμαστε τις προσφορές σας καθημερινά στα γραφεία μας στην Εγνατία 30 στον 1ο όροφο τις ώρες 12:00 έως 16:00.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ