Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
More

    Emilia Vodos: Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα εμμονική θαυμάστριάς της – «Αν δεν απαντήσεις, θα σε σπάσω στο ξύλο» της έγραφε

    Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Emilia Vodos καθώς μία γυναίκα την παρακολουθεί και την παρενοχλεί συστηματικά.

    Μάλιστα, εχθές (8/10) η πρώην παίκτρια του «My style rocks» οδηγήθηκε μαζί με την εμμονική θαυμάστριά της στο ΑΤ Γλυφάδας. Μιλώντας, το πρωί της Τετάρτης (9/10) στην εκπομπή του Mega, «Buongiorno» εξήγησε αναλυτικά, πώς έγινε η προσαγωγή της γυναίκας, αλλά και όσα είχα συμβεί πριν από την τελευταία εξέλιξη.

    «Βρέθηκα εχθές το βράδυ, έπειτα από ενάμιση μήνα στο ΑΤ Γλυφάδας. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό γενικά. Μια γυναίκα έρχεται κάτω από το σπίτι μου κάθε μέρα, μου στέλνει διάφορα δώρα, δέματα, λουλούδια, μου εκφράζει την αγάπη της, πιθανόν το ερωτικό της ενδιαφέρον. Δεν μου το έχει πει ποτέ όταν έχουμε βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά στα μηνύματα που γράφει, μου γράφει διάφορα πράγματα, όπως «σε αγαπώ πολύ, σε θέλω, θα αδυνατίσω μήπως σου αρέσω περισσότερο κα».

    Δεν την γνώριζα, την έχω δει, την έχω χαιρετήσει. Είχε έρθει πάρα πολύ ευγενικά, έπειτα από ένα σημείο όμως, ξέφυγε όλο αυτό. Με έπαιρνε πάρα πολλά τηλέφωνα, από παντού, με αποκρύψεις. Έχω μιλήσει, προσπαθώ να μιλήσω με τους γονείς της, δεν έβγαζα καμία άκρη μέχρι και σήμερα. Μου στέλνει πολλά δώρα με διάφορους οδηγούς ταξί, οι οποίοι ποτέ δεν μου έλεγαν ποιος είναι ο αποστολέας. Κάρτες υπήρχαν, αλλά δεν είχαν το όνομά της από κάτω.

    Θα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα με τον δικηγόρο μου. Της είχαμε μιλήσει εγώ και δικά μου πρόσωπα με ευγενικό τρόπο και όχι με ευγενικό τρόπο, αλλά η ίδια φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται όλη αυτήν την ιστορία, που έχει συμβεί.

    Εχθές πήρα πρώτη φορά την αστυνομία τηλέφωνο. Είναι περίπου 25 – 30 ετών η κοπέλα. Έχω όλα τα μηνύματά της, τα βίντεο από τις κάμερες κάτω από το σπίτι μου. Κάθεται περιμένει, χτυπάει τα κουδούνια, μερικές φορές ενοχλεί και τους γείτονες. Με έχει δει κάποιες φορές κάτω από το σπίτι, της έχω μιλήσει όμορφα, αλλά μετά συμβαίνουν και πάλι τα ίδια.

    Η αλήθεια είναι, ότι η κοπέλα είναι ευγενική στα μηνύματά της, μου εκδηλώνει μόνο την αγάπη της, απλά κάποιες φορές λέει ότι, «αν δεν μου απαντήσεις, θα σε σπάσω στο ξύλο», και άλλα σχετικά.

    Υπάρχουν και φορές, που κυκλοφορώ και μόνη μου έξω, δεν έχω πάντα κάποιον μαζί μου. Μου είναι πολύ δύσκολο αυτό που συμβαίνει. Είχα ακυρώσει τα πάντα αυτό το διάστημα, μου ήταν πολύ δύσκολο να κυκλοφορώ μόνη μου. Ακυρώνω τις δουλειές και τις εξόδους μας. Έγνε προσαγωγή και της μίλησε η αστυνομία, την ρώτησαν ακόμα και εάν θέλει να μου κάνει εκείνη κάποια μήνυση.

    Εχθές πήρα την αστυνομία, οδηγηθήκαμε και οι δύο πλευρές μέχρι το τμήμα και με μου είπαν, πως εάν ήθελα μπορούσα να κάνω μήνυση. Ρώτησαν και την άλλη πλευρά σχετικά με το τι συμβαίνει και απαντούσε μόνο ”ό,τι πει η κυρία”», είπε η Emilia Vodos.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ