Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ο κανόνας 2-2-2 που θα διατηρήσει τη σχέση σας ανανεωμένη

    Ο κανόνας 2-2-2 που θα διατηρήσει τη σχέση σας ανανεωμένη

    Όταν ξεκινάμε μια σχέση, όλα φαίνονται ιδανικά. Ωστόσο, όταν ο ενθουσιασμός και η «φάση του μέλιτος» φθίνουν, το πάθος αρχίζει να μειώνεται και εισερχόμαστε σε μια ρουτίνα, είναι εύκολο να νιώσουμε βαρεμάρα.

    Έλεγχος πραγματικότητας: Εργασία, υποχρεώσεις, παιδιά, φίλοι. Πολλές πτυχές της καθημερινότητάς σας «ανταγωνίζονται» για τον χρόνο και την ενέργειά σας, περιορίζοντας σημαντικά τον χώρο για την προσωπική σας ζωή.

    Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για φαγητό με τον σύντροφό σου; Πότε αφιερώσατε λίγο ποιοτικό χρόνο μόνο για τους δυο σας; Αν δυσκολεύεσαι να θυμηθείς, ο κανόνας 2-2-2 μπορεί να σε καθοδηγήσει στο να αναζωογονήσεις τη σχέση σας.

    Χρησιμοποιήστε τον κανόνα 2-2-2 στη σχέση σας για να αναζωογονήσετε τη φλόγα

    Ακούγεται σαν να αναφέρεται σε ποδοσφαιρικό σύστημα, ωστόσο στην πραγματικότητα αποτυπώνει αριθμητικά τις ισορροπίες που πρέπει να διατηρεί ένα ζευγάρι.

    • Κάθε δύο εβδομάδες προγραμματίστε ένα ραντεβού.
    • Κάθε δύο μήνες κάνετε εκδρομή το Σαββατοκύριακο.
    • Κάθε δύο χρόνια προγραμματίστε μια εβδομαδιαία εκδρομή.

    Ο πυρήνας του κανόνα είναι να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα που θα σας δίνει τη δυνατότητα να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας, χωρίς να επιτρέπετε στις καθημερινές υποχρεώσεις να σας απομακρύνουν.

    Ο κανόνας δημιουργεί μια αίσθηση ανυπομονησίας χωρίς να ασκεί πίεση στο χρόνο. Αυτή η προσμονή ενισχύει τη συναισθηματική σας σύνδεση και υπόσχεται να ανανεώσει τη σχέση σας.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ