Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ίνα Ταράντου: Οι γονείς μου «έφυγαν» με έναν τρόπο που ζήλεψα, θα ήθελα να έχω έναν τέτοιο θάνατο

    Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε η Ίνα Ταράντου. Η γνωστή παρουσιάστρια, στη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την απώλεια των γονιών της.

    Συγκεκριμένα, η Ίνα Ταράντου είπε: «Το 2023 ήταν μια ζόρικη χρονιά για εμένα. Εκεί που βρήκα τα πατήματά μου, άρχισε η μαμά μου να έχει προβλήματα υγείας σε συνέχεια των μακροχρόνιων προβλημάτων που είχε από όταν ήταν 55 ετών.

    Τον περασμένο Σεπτέμβρη άρχισε να έχει ένα πρόβλημα, το παλέψαμε 2 μήνες κι όταν είδε ότι δεν μπορεί, μας ζήτησε να την αφήσουμε να τελειώσει.

    Μία που έπεσε στο σπίτι και οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν κι ο γιατρός είπε ότι δεν θα σηκωθεί ξανά και μία που είπε αφήστε με εδώ και να πεθάνω και μέσα σε 20-30 ημέρες πέθανε!».

    «Θα ήθελα να έχω έναν τέτοιο θάνατο»

    Συνεχίζοντας, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Και ο μπαμπάς μου κι η μαμά μου «έφυγαν» με έναν τρόπο που εγώ τον ζήλεψα! Θα ήθελα να έχω έναν τέτοιο θάνατο. Σο σπίτι τους με εμένα και τον αδελφό μου να τους κρατάμε τα χέρια.

    Τώρα ήταν πιο δύσκολο γιατί με την μαμά είχα μία πολύ έντονη σχέση, συγκρουσιακή. Χρειάστηκε να το δουλέψω πάρα πολύ για να τα βρούμε ξανά και να πούμε τελικά ό,τι έπρεπε να πούμε.

    Οριακά προλάβαμε να πούμε πράγματα. Παρόλα αυτά φέρω λίγο βαρέως για κάποιους καυγάδες που είχαμε και θα μπορούσαμε να μην τους έχουμε αν το είχα δουλέψει νωρίτερα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ