Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
More

    Θέλξη: Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να χωρίσω – Ήθελα να είμαστε μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια

    Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα (11/10) η Θέλξη. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον χωρισμό της, ο οποίος έγινε γνωστός πριν από λίγο καιρό.

    Συγκεκριμένα, η Θέλξη ανέφερε: «Το διαζύγιο βγήκε έπειτα από 10 χρόνια γάμου, ο χωρισμός ήταν νωρίτερα, δεν χωρίζουν τα ζευγάρια όταν βγαίνει ένα διαζύγιο. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι τέλειωσε όλο αυτό, ανώδυνα για τα παιδιά. Γιατί όταν έχεις παιδιά είναι η πρώτη σου σκέψη και μοναδική ίσως. Δεν θεωρώ ότι αφορά τον κόσμο».

    «Πρέπει να είναι η έσχατη λύση ο χωρισμός»

    Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι: «Απλά εγώ σε καμία περίπτωση δεν θέλω να περάσω λάθος μήνυμα και να πω ότι είναι μια χαρά να χωρίζεις. Δεν είναι καθόλου μια χαρά να χωρίζεις! Καλό είναι να μην χωρίζουν τα ζευγάρια, καλό είναι τα παιδιά να ζουν μέσα σε υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια και να μεγαλώνουν όπως μεγάλωσα και εγώ. Πρέπει να είναι η έσχατη λύση ο χωρισμός!».

    «Δεν ήθελα να χωρίσω»

    Ακόμα, η Θέλξη είπε πως: «Είμαι γεννημένη μάνα, από μικρό κοριτσάκι ονειρευόμουν τη μητρότητα, τα παιδιά. Θα μπορούσα να έχω τουλάχιστον άλλα 2 – 3. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να χωρίσω, να διαλυθεί η οικογένεια. Ήθελα να έχω μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά και καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε, να προχωρήσουμε και να είμαστε ένα λαμπρό παράδειγμα για τα παιδιά μας!».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ