Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
More

    Νέο ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» – Κέρδη μέχρι και 24.000 ευρώ το μήνα για 24 μήνες

    Ένα νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δίνει για πρώτη φορά στους παίκτες την ευκαιρία για κέρδη με σταθερές μηνιαίες καταβολές. Πρόκειται για το παιχνίδι «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ», που μοιράζει μέχρι και 24.000 ευρώ κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια. Παράλληλα, οι παίκτες του νέου ΣΚΡΑΤΣ διεκδικούν και έπαθλα 1.000 ευρώ το μήνα για 24 μήνες.

    O Κωνσταντίνος Μάργαρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Φλώρινα, εξηγεί: «Από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του, το νέο ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» κέρδισε το κοινό στο κατάστημα μας και από τότε βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις επιλογές των παικτών του ΣΚΡΑΤΣ. Το έπαθλο, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό καθώς μπορεί να εξασφαλίσει στους υπερτυχερούς νικητές ένα πολύ μεγάλο και σταθερό εισόδημα, για δύο ολόκληρα χρόνια. Επίσης, το νέο παιχνίδι προσφέρει και ένα δεύτερο, μικρότερο έπαθλο, με τους τυχερούς να λαμβάνουν 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες»

    Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» κοστίζει 5 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ, στους λαχειοπώλες και σε επιλεγμένα περίπτερα και mini markets.

    Νέο ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» – Κέρδη μέχρι και 24.000 ευρώ το μήνα για 24 μήνες

    Νέο ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» – Κέρδη μέχρι και 24.000 ευρώ το μήνα για 24 μήνες

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ