Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γιώργος Παπαγεωργίου για τις ερωτικές σκηνές και την Δανάη Μιχαλάκη: «Της έλεγα ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω»

    Στην εκπομπή «Weekenders» ήταν σήμερα (12/10) καλεσμένος ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τις ερωτικές σκηνές στην σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» και την σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη.

    Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέφερε: «Το ότι και εγώ και η Δανάη Μιχαλάκη είμαστε ηθοποιοί, οπότε ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο, αυτόματα κάνει το όλο ζήτημα «ερωτικές σκηνές» πιο εύκολο στη διαχείριση. Υποθέτω ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολο, εάν ήμουν με μία γυναίκα που δεν ήταν ηθοποιός, γιατί καταλαβαίνει, έχει γυρίσει και η ίδια ερωτικές σκηνές».

    «Της έλεγα ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω! Στις «Άγριες Μέλισσες» είχα μετρήσει 6-7 διαφορετικές ερωτικές σκηνές. Τώρα νομίζω ότι έχω ήδη πάρει το αίμα μου πίσω σε σχέση με αυτό», συνέχισε.

    Ακόμα, ο ηθοποιός είπε ότι: «Δεν θα φτάσουμε στο όριο της κριτικής, δεν θα καθίσω να σου πω ότι βλέπουμε ερωτικές σκηνές ο ένας του άλλου με φοβερή προσήλωση. Τις βλέπουμε λίγο με την περιφερειακή όραση, γιατί δεν είναι και ό,τι πιο βολικό. Αλλά από την άλλη ξέρουμε ότι είναι κάτι αυστηρά επαγγελματικό. Δεν μας προκαλεί κάποιο πρόβλημα!».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ