Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κρήτη: Θρασύτατοι ληστές ρημάζουν επιχειρήσεις στην Χερσόνησο – Καρέ-καρέ οι κινήσεις τους – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

    Επιδρομές κλεφτών, τινάζουν στον αέρα τα έσοδα τουριστικών επιχειρήσεων της Χερσονήσου στην Κρήτη, με τα περιστατικά κάθε χρόνο να προβληματίζουν τους πολίτες, ενώ βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας αποτυπώνει καρέ – καρέ τη δράση τους, αναφέρει το zarpanews.gr.

    Φοράνε κουκούλες – Πολλές επιχειρήσεις στο στόχαστρό τους

    Πρόκειται για ένα βίντεο – ντοκουμέντο που αποτυπώνει μια από τις πολλές επιδρομές κλεφτών, που εισβάλλουν σε κατάστημα της Χερσονήσου. Η ώρα είναι 3 παρά 20 τα ξημερώματα. Εισβάλουν στην επιχείρηση, η οποία καλύπτεται περιμετρικά από τέντες. Μόλις μπουν στο χώρο, βάζουν κουκούλα για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Κατευθύνονται στο ταμείο και αρπάζουν τη λεία. Η δράση τους διήρκησε σχεδόν 20 λεπτά, έπειτα έφυγαν ανενόχλητοι, ενώ η υπόθεση από τον Ιούλιο, δεν έχει εξιχνιαστεί.

    Δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό συμβάν, καθώς και άλλες επιχειρήσεις στη περιοχή έχουν μπει στο στόχαστρο ποντικών. Σε διαφορετική περίπτωση και πάλι σε κατάστημα της Χερσονήσου, εικόνες από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνουν μια ακόμη επιδρομή. Σε αυτό το περιστατικό, τρεις άντρες αρχές του Σεπτέμβρη, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα, χτυπούν σε επιχείρηση. Σκίζουν με μαχαίρι την τέντα που την περιβάλλει, και τότε αρχίζει για τους αδίστακτους δράστες το πάρτι.

    Δείτε σχετικές φωτογραφίες

    ΛΗΣΤΕΙΕΣ

    ΛΗΣΤΕΙΕΣ

    Αδίστακτο… δίδυμο

    Αυτές και πολλές ακόμα περιπτώσεις έχουν συμβεί στο διάστημα του καλοκαιριού, σε αρκετές τουριστικές περιοχές. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι την Παρασκευή (11/10), οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν ένα αδίστακτο δίδυμο κλεφτών, που κατηγορείται ότι έχει ρημάξει τουλάχιστον 9 καταστήματα. Οι δύο νεαροί αλλοδαποί 20 και 19 ετών αντίστοιχα, είχαν βάλει στο στόχαστρο τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και καταστήματα εστίασης, ενώ οι περιοχές όπου «χτυπούσαν» ήταν σε Μάλια, Σταλίδα, χερσόνησο και Κοκκίνη Χάνι.

    Οι δύο δράστες άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα και ότι έβρισκαν μπροστά τους. Τελικά, συνελήφθησαν χθες, από τις αρχές κατά τη διάρκεια ελέγχου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για τις 9 κλοπές.

    Το φαινόμενο ληστών που ξαφρίζουν τα ταμεία καταστημάτων, αποτελεί ένα φαινόμενο που πλήττει κάθε χρόνο επιχειρηματίες τουριστικών περιοχών, όπως στη Χερσόνησο… Οι ίδιοι ζητούν να στελεχωθεί το αστυνομικό τμήμα χερσονήσου με επαρκές προσωπικό, ώστε να περιοριστούν οι επιδρομές ληστών.

    Δείτε σχετικό βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ