Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024
More

    Βίντεο από την φωτιά σε πολυκατοικία στην Μιχαλακοπούλου – «Ένα παιδάκι στο μπαλκόνι φώναζε “μαμά, βοήθεια”»

    Εικόνες χάους επικράτησαν σε γειτονιά στο Γουδί έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία νωρίς το πρωί της Κυριακής (13/10).

    Το διαμέρισμα που κάηκε βρισκόταν στον πρώτο όροφο, με τους πυροσβέστες να αναγκάζονται να μπουν στο σπίτι από το μπαλκόνι, καθώς η πόρτα ασφαλείας δεν άνοιγε, προκειμένου να απεγκλωβίσουν μια τετραμελή οικογένεια από τις Φιλιππίνες που διέμενε εκεί.

    «Ένα παιδάκι φώναζε “μαμά, βοήθεια”»

    «Αντικρίσαμε μεγάλη φλόγα, πολλά πυροσβεστικά, μυρωδιά πάρα πολλή κι ο κόσμος εδώ είναι πολύς», δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο STAR.

    Ένας άλλος μάρτυρας περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η γειτονιά: «Ένα παιδάκι στο μπαλκόνι φώναζε “μαμά, βοήθεια”. Βάλανε σκάλα από τα πλάγια και τους κατέβασαν από εκεί. Την ώρα που έφτασα εγώ υπήρχε και φωτιά και ο κόσμος ήταν στο μπαλκόνι. Σπάσαμε πόρτες, τους ανεβάσαμε στην ταράτσα, πολύ καπνό επάνω».

    ΦΩΤΙΑ

    «Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε η φωτιά»

    Ο πατέρας περιγράφει στο STAR την περιπέτεια που έζησε με την οικογένειά του μέσα από το νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε, ενώ τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο Παίδων για προληπτικούς λόγους.

    «Είμαι στο νοσοκομείο τώρα, δεν ξέρω πώς ξεκίνησε η φωτιά. Ξυπνήσαμε από τον καπνό. Το σπίτι είχε πιάσει φωτιά κι ήταν γεμάτο καπνό. Μετά ήρθε η Πυροσβεστική και πηδήξαμε στο μπαλκόνι

    Η φωτιά άφησε πίσω της την απόλυτη καταστροφή, με το νοικοκυριό της οικογένειας να έχει καεί ολοσχερώς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ