Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
More

    Δεν πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι

    “Τον ερωτεύτηκα από τη φωτογραφία, ένιωσα ότι είναι «δικός μου», τελείωσε” ανέφερε η Ελισάβετ Μουτάφη.

    Την Ελισάβετ Μουτάφη υποδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσική στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική και εξήγησε το πως έγινε όλη η διαδικασία μέχρι να έρθουν μαζί στην Ελλάδα.

    «Έπρεπε κι εγώ να προσαρμοστώ ως μαμά. Τέλη Ιουλίου τον έφερα στην Ελλάδα. Δεν πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι. Τον ερωτεύτηκα από τη φωτογραφία, ένιωσα ότι είναι «δικός μου», τελείωσε.

    Ήξερε όσο μπορεί να καταλάβει ένα παιδάκι τριών ετών. Ήξερε ότι ήταν η μαμά μου και ζήλευε τα άλλα παιδάκια που ερχόταν να παίξουν μαζί μου. Ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται, έχουμε να περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα. Είναι πανέξυπνος, δεν παίζεται» είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.

    Για τη διαδικασία της υιοθεσίας ανέφερε: «Πήγα στην Αφρική, γύρισα, έπρεπε να γίνει το δικαστήριο. Ήταν να πάω να τον δω ξανά και ευτυχώς είχε γίνει το δικαστήριο και είχε βγει η απόφαση, οπότε είχα πει: θα μείνω για να τον πάρω πίσω, δεν θα μείνω πίσω. Είναι έξι μήνες η διαδικασία, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική»

    «Το πιο δύσκολο ήταν την πρώτη φορά που έπρεπε να φύγω. Τον είχα για δυο μέρες, τον γνώρισα και έπρεπε να φύγω. Τον είχα συνέχεια στο μυαλό μου, σκεφτόμουν και το βλέμμα του», είπε στο Happy Day η Ελισάβετ Μουτάφη.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ