Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
More

    Δημήτρης Καλογερόπουλος: Βουβός πόνος και απέραντη θλίψη στην κηδεία του δημάρχου Αιγιαλείας – ΦΩΤΟ

    Με θλίψη και πόνο αποχαιρέτησαν τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος πέθανε το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

    Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Αιγίου, για να πουν το ύστατο χαίρε στον Δημήτρη Καλογερόπουλο, λίγο πριν τον υποδεχθεί στην αγκαλιά της η γη του Αιγίου που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια.

    Μετά την εξόδιο ακολουθία, ακολούθησε πομπή, που πέρασε από το Δημαρχείο Αιγιαλείας και ακολούθως κατευθύνθηκε προς το Κοιμητήριο Ροδοδάφνης, εκεί που παίχτηκε η τελευταία πράξη της ζωής ενός σπουδαίου εργάτη της Αυτοδιοίκησης.

    Δημήτρης Καλογερόπουλος κηδεία

    Ανάμεσα σε αυτούς που παρευρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Μιχάλης Κατρίνης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, ο Παύλος Χριστίδης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο δήμαρχος Καλαβρύτων και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, Θανάσης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» Βασίλης Στίγκας κ.ά.

    Σύμφωνα με το pelop.gr, πάνω στο φέρετρο η ελληνική σημαία αλλά και το επαναστατικό λάβαρο του Ανδρέα Λόντου, μία φωτογραφία και λευκά λουλούδια. Aπό τις 10 το πρωί η σορός του Δημήτρη Καλογερόπουλου, είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

    Δημήτρης Καλογερόπουλος κηδεία

    Δημήτρης Καλογερόπουλος κηδεία

    Δημήτρης Καλογερόπουλος κηδεία

    Δημήτρης Καλογερόπουλος κηδεία

    Δημήτρης Καλογερόπουλος κηδεία

    Δημήτρης Καλογερόπουλος κηδεία

    Η οικογένεια του δημάρχου είχε παρακαλέσει όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του, αντί στεφάνων να στηρίξουν το ταμείο υποτροφιών, το φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης, το ΕΚΑΜΕ Αιγίου και το Χαμόγελο του Παιδιού.

    Ο Δήμος Αιγιάλειας έχει κηρυχθεί από το δημοτικό συμβούλιο σε τριήμερο πένθος και οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά καταστήματα, κτίρια και κοινόχρηστους χώρους κυματίζουν μεσίστιες.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ