Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ανέγερση φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μέσω ΣΔΙΤ.

    Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος 6 κατασκευαστικών εταιρειών ή εταιρικών σχημάτων, εξελίσσεται η διαδικασία για την υλοποίηση του έργου «Ανέγερση φοιτητικών εστιών στις πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μέσω ΣΔΙΤ».

    Μετά την προκήρυξη του δημόσιου διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού και την αποσφράγιση των φακέλων στις 14/10/2024, οι εταιρείες ή τα εταιρικά σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, για τη συμμετοχή τους στην Α’ φάση του διαγωνισμού, είναι οι εξής:

    1. ΑΒΑΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ. Διακριτικός τίτλος ΑΒΑΞ Α.Ε.
    2. ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΚΤΕΡ Α.Ε. – ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. – ΤΕ.ΝΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε.
    3. Α.Τ.Ε.Σ.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ με διακριτικό τίτλο: Α.Τ.Ε.Σ.Ε. Α.Ε.
    4. ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.
    5. Metlen Energy & Metals A.E.
    6. ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – INTRAKAT

    Σκοπός της Α΄ Φάσης είναι η προεπιλογή εκείνων των υποψηφίων, που πληρούν τα κριτήρια ποιοτικής επιλογής, όπως αυτά ορίζονται στη σχετική Πρόσκληση. Στο προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των φακέλων υποψηφιότητας, από την επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού και η αναθέτουσα αρχή (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) θα προσκαλέσει όλους τους υποψήφιους, που πληρούν τα κριτήρια ποιοτικής επιλογής, προκειμένου να συμμετέχουν στη Β΄ Φάση του Διαγωνισμού.

    Το έργο, το οποίο στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών φοιτητικής μέριμνας, περιλαμβάνει την κατασκευή φοιτητικών εστιών, δυναμικότητας 750 κλινών σε Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη, καθώς επίσης και φοιτητικών εστιατορίων.

    Το έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας τελεί υπό την ευθύνη και τον συντονισμό του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και της Μονάδας ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα), με χρηματοδότηση των συμβουλευτικών υπηρεσιών του έργου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και με την υποστήριξη της Deloitte Greece, ενώ παράλληλα, μία πολυπληθής ομάδα Χρηματοοικονομικών, Τεχνικών και Περιβαλλοντικών-Κοινωνικών Συμβούλων συνδράμει σε όλα τα στάδια που απαιτούνται, μέχρι την τελική υλοποίησή του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ