Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
More

    Χαίρομαι που έχει σταματήσει η ερώτηση «πού έχεις αφήσει τα παιδιά;»

    “Μου αρέσει που δεν ρωτάνε πια στις πρεμιέρες τις γυναίκες: Τα παιδιά σας που είναι; Πού τα έχετε παρατημένα;” δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

    Η κάμερα του Breakfast@star και ο Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησαν την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη σε βραδινή εκδήλωση. Το ζευγάρι απάντησε για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει ανά διαστήματα.

    Η Κατερίνα Στικούδη είπε για όσα έχουν σχολιαστεί κατά καιρούς για την ίδια και την εμφάνισή της: “Μονίμως υπήρχε αυτό (σ.σ. σχόλια για τα κιλά) άσχετα από τις εγκυμοσύνες. Εγώ δεν ήμουν ποτέ skinny, αλλά πάντα ήμουν γυμνασμένη. Δεν ήταν ότι ήμουν μηδέν νούμερο κι ούτε ήθελα να γίνω. Μου αρέσει όπως είμαι. Όταν θέλω θα φάω κι όταν δεν θέλω δεν θα φάω. Σου έρχεται να φύγει κανένα χαστούκι, αλλά δεν είμαστε υπέρ της βίας οπότε το επικοινωνούμε με όμορφο τρόπο.

    Εννοείται ότι θα το πω όταν κάτι με ενοχλεί και χαίρομαι πάρα πολύ που σταμάτησε η ερώτηση: που άφησες τα παιδιά; Μου αρέσει που δεν ρωτάνε πια στις πρεμιέρες τις γυναίκες: Τα παιδιά σας που είναι; Πού τα έχετε παρατημένα; Ήταν λάθος όλο από όπου κι αν το πιάσεις”.

     

    “Έχουμε συνηθίσει στα σχόλια. Στην Ελλάδα ο θεσμός της οικογένειας είναι εκτενής, δηλαδή βοηθάνε κι οι γιαγιάδες και οι θείοι. Σε γενικές γραμμές δεν γίνεται να ρωτάς ένα ζευγάρι που είναι ένα παιδί και να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος στο σπίτι σίγουρα” δήλωσε ο Βαγγέλης Σερίφης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ