Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
More

    Monsters – Season 3: Η σειρά προσθέτει τη Laurie Metcalf στο cast της 3ης season καθώς και δύο ακόμη ηθοποιούς

    Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Laurie Metcalf, υπέγραψε για να υποδυθεί τη μητέρα του διαβόητου δολοφόνου Ed Gein στην 3η σεζόν της σειράς ανθολογίας εγκλήματος του Netflix, όπως επιβεβαίωσε το TVLine.

    Ο Charlie Hunnam, γνωστός από το Sons of Anarchy, θα πρωταγωνιστήσει ως Gein, όπως ανακοίνωσε ο εκτελεστικός παραγωγός Ryan Murphy τον περασμένο μήνα. Ο Gein ομολόγησε ότι σκότωσε δύο γυναίκες τη δεκαετία του 1950 και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία πολλών ακόμη, καθώς και για την εκταφή πτωμάτων, φτιάχνοντας αναμνηστικά από ανθρώπινα μέλη. Τα εγκλήματά του αποτέλεσαν έμπνευση για ταινίες τρόμου του Χόλιγουντ, όπως το Ψυχώ και το The Texas Chainsaw Massacre.

    Monster – Season 3: Ο Charlie Hunnam από το Sons of Anarchy θα πρωταγωνιστήσει ως ο serial killer Ed Gein

    Μαζί με τη Metcalf στον ρόλο της μητέρας του Gein, Augusta, το καστ της 3ης σεζόν του Monster θα περιλαμβάνει και τον Tom Hollander, ο οποίος συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Murphy στη σειρά του FX FEUD: Capote Vs. The Swans, ως τον σκηνοθέτη του Ψυχώ, Alfred Hitchcock, και την Olivia Williams (The Crown) στον ρόλο της συζύγου του Hitchcock, Alma Reville.

    Monsters – Season 3: Η σειρά προσθέτει τη Laurie Metcalf στο cast της 3ης season καθώς και δύο ακόμη ηθοποιούς

    Κάθε σεζόν του Monster επικεντρώνεται σε έναν διαφορετικό αληθινό δολοφόνο που απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα. Η 1η σεζόν είχε ως πρωταγωνιστή τον Evan Peters στον ρόλο του κανίβαλου δολοφόνου Jeffrey Dahmer, με τη Niecy Nash να υποδύεται την καχύποπτη γειτόνισσα Glenda. Η 2η σεζόν, με τίτλο Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, έκανε πρεμιέρα τον περασμένο μήνα στο Netflix και δραματοποιεί την ιστορία των αδερφών Menendez, οι οποίοι έγιναν γνωστοί στα ταμπλόιντ όταν σκότωσαν τους γονείς τους το 1989. Οι Nicholas Alexander Chavez και Cooper Koch υποδύονται τους Lyle και Erik Menendez.

    Monsters – Season 3: Η σειρά προσθέτει τη Laurie Metcalf στο cast της 3ης season καθώς και δύο ακόμη ηθοποιούς
    Laurie Metcalf

    Η Metcalf είναι ευρέως γνωστή για τον ρόλο της ως αδερφή της Roseanne, Jackie, στη σειρά του ABC, Roseanne, ένας ρόλος που της χάρισε τρία βραβεία Emmy για καλύτερη δεύτερη γυναικεία ερμηνεία σε κωμωδία. Αυτή τη στιγμή επαναλαμβάνει τον ρόλο της στο spin-off του ABC, The Conners, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί με μια συντομευμένη έβδομη σεζόν του χρόνου. Άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις της περιλαμβάνουν τα The Big Bang Theory, Hacks, Getting On και Desperate Housewives.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ