Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
More

    Βάλια Χατζηθεοδώρου: Στηρίζει τον Fipster – «Ξέρω ποιος είναι ο φίλος μου και τις αξίες του»

    Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου παραχώρησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Το μοντέλο και influencer, στη διάρκεια των δηλώσεών της στήριξε δημόσια και τον Fipster, ο οποίος τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με αφορμή τα όσα είπε η Super Κική στο βίντεο που συμμετείχε και εκείνος.

    Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που της έγινε, η Βάλια Χατζηθεοδώρου απάντησε: «Προφανώς και έχω μιλήσει με τον Φίλιππο, είναι κολλητός μου.

    Εγώ ξέρω ποιος είναι ο φίλος μου και τις αξίες του και όλα αυτά που πρεσβεύει, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, γιατί τα έχει πει ο ίδιος! Η Γαρυφαλλιά είναι πολύ καλή μου φίλη, αλλά δεν ξέρω αν έχει ενοχληθεί».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Fipster είπε στην ίδια εκπομπή πως: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Λανθασμένα εκείνη την ώρα θεώρησα ότι, κάνοντας αυτό το χιουμοριστικό, βάζοντας την κλακέτα στο πρόσωπό μου, έγινε κατανοητό ότι εγώ διαχωρίζω τη θέση μου.

    Δεν έγινε κατανοητό μάλλον, ότι δεν οικειοποιούμαι αυτή τη σάτιρα και αυτό το σχόλιο, γιατί και η Κική δεν έχει ρατσιστικές απόψεις, ούτε υπήρχε κάποια πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Ειρωνευότανε την όλη κατάσταση, υπερασπίζοντας τον Χρήστο Μάστορα!».

    «Με φέρνει σε άβολη θέση γιατί και η Γαρυφαλλιά είναι πολύ καλή μου φίλη και έχω συναντήσει τον Χρήστο Μάστορα έξω αρκετές φορές. Ένιωσα πραγματικά άβολα και ζητώ συγγνώμη, για όποιον έχει θεωρήσει ότι εγώ συμμετέχω και ενστερνίζομαι τέτοιες απόψεις και τέτοια σχόλια», πρόσθεσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ