Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
More

    Watson: Ημερομηνία πρεμιέρας για την νέα σειρά του Paramount στον σύμπαν του “Sherlock Holmes”

    Το CBS έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα του Watson, μιας ιατρικής δραματικής σειράς που διαδραματίζεται στον κόσμο του Σέρλοκ Χολμς, με πρωταγωνιστή τον Morris Chestnut στο ρόλο του Dr. John Watson, αμέσως μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος AFC στις 26 Ιανουαρίου 2025.

    Watson: Ημερομηνία πρεμιέρας για την νέα σειρά του Paramount στον σύμπαν του “Sherlock Holmes”
    Watson Colin Bentley/CBS

    Η πρεμιέρα, που θεωρείται ιδιαίτερα προνομιούχα λόγω του μεγάλου κοινού που παρακολουθεί τον αγώνα, θα δοθεί στη σειρά που διαδραματίζεται έξι μήνες μετά το θάνατο του φίλου και συνεργάτη του Watson, Σέρλοκ Χολμς. Μετά την πρεμιέρα η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται στην κανονική της ώρα, στις 16 Φεβρουαρίου. Το ιατρικό μυστήριο, που παράγεται από τα CBS Studios, περιλαμβάνει επίσης τους ηθοποιούς Eve Harlow, Peter Mark Kendall, Ritchie Coster, Inga Schlingmann και Rochelle Aytes.

    Το δράμα εστιάζει στην επιστροφή του Dr. Watson στην ιατρική του καριέρα, ως επικεφαλής μιας κλινικής αφιερωμένης στη θεραπεία σπάνιων διαταραχών, μετά το θάνατο του Holmes. Είναι εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες του Σέρλοκ Χολμς, που δημιουργήθηκαν από τον Άρθουρ Κόναν Ντόιλ. Ο Μοριάρτι (που σκότωσε τον Χολμς) θα είναι κεντρικός χαρακτήρας στη σειρά, την οποία το τηλεοπτικό δίκτυο περιγράφει ως μια “σύγχρονη εκδοχή ενός από τους μεγαλύτερους ντετέκτιβ στην ιστορία, που στρέφει την προσοχή του από την επίλυση εγκλημάτων στην επίλυση ιατρικών μυστηρίων.”

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ