Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ατύχημα σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη: Ο δικηγόρος της οικογένειας στο enikos.gr – «Η μητέρα ήταν μαζί με τα 4 παιδιά της – Η πόρτα είχε μπαλώματα»

    Σοβαρό ατύχημα με ένα παιδί 1,5 ετών, σημειώθηκε την Τετάρτη (16/10), σε παιδική χαρά του οικισμού Νέας Χιλής, έξω από την Αλεξανδρούπολη.

    Του Αργύρη Ηλιάδη

    Το παιδάκι, κατά πληροφορίες του enikos.gr, τραυματίστηκε όταν η πόρτα της παιδικής χαράς αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να το καταπλακώσει και να διακομιστεί άμεσα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

    Συγκεκριμένα, η μητέρα επισκέφτηκε την παιδική χαρά με τα 4 ανήλικα τέκνα της για να παίξουν. Κατά την είσοδό τους, όταν το παιδάκι 1,5 ετών επιχείρησε να περάσει τη είσοδο, η μεγάλη σιδερένια πόρτα αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω του.

    Όπως μετέφερε στο enikos.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του θύματος, Πάρης Παπαδάκης, «η πόρτα είχε μπαλώματα και οι μεντεσέδες ήταν σκουριασμένοι». 

    Ατύχημα σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη: Ο δικηγόρος της οικογένειας στο enikos.gr – «Η μητέρα ήταν μαζί με τα 4 παιδιά της – Η πόρτα είχε μπαλώματα»

    «Άμεσα στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας. Το βαριά τραυματισμένο παιδάκι διακομίστηκε αμέσως στο Νοσοκομείο, ενώ οι γονείς κατέθεσαν μήνυση. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους γι αυτήν την κατάσταση. Βέβαια, από τον Δήμο δεν μας δόθηκε ακόμα καμία απάντηση ή εξήγηση, παρά μόνο σφράγισαν την παιδική χαρά όπως όφειλαν», πρόσθεσε ο κ. Παπαδάκης.

    Το παιδάκι παραμένει σε νοσηλεία, αφού φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχοντας όμως ξεπεράσει τον κίνδυνο, ενώ, κατά πληροφορίες, αναμένεται να λάβει εξιτήριο σε δύο μέρες.

    Τέλος, το enikos.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Τεχνικής Υπηρεσίας & Πολεοδομίας, Ιωάννη Ναϊτίδη, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: 

    Ατύχημα σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη: Ο δικηγόρος της οικογένειας στο enikos.gr – «Η μητέρα ήταν μαζί με τα 4 παιδιά της – Η πόρτα είχε μπαλώματα» Ατύχημα σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη: Ο δικηγόρος της οικογένειας στο enikos.gr – «Η μητέρα ήταν μαζί με τα 4 παιδιά της – Η πόρτα είχε μπαλώματα» Ατύχημα σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη: Ο δικηγόρος της οικογένειας στο enikos.gr – «Η μητέρα ήταν μαζί με τα 4 παιδιά της – Η πόρτα είχε μπαλώματα» Ατύχημα σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη: Ο δικηγόρος της οικογένειας στο enikos.gr – «Η μητέρα ήταν μαζί με τα 4 παιδιά της – Η πόρτα είχε μπαλώματα»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ