Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    God of War: H παραγωγή της σειράς από την Amazon ξεκινάει παό την αρχή

    Η Amazon έχει πραγματοποιήσει πολλές σημαντικές κινήσεις πρόσφατα, προσφέροντας μια εξαιρετική διασκευή του franchise Fallout, μια νέα animated σειρά Batman και μια δεύτερη σεζόν του Lord of the Rings: Rings of Power, που έτυχε θερμής υποδοχής. Αυτό έχει ενισχύσει την προσμονή για αρκετά από τα επερχόμενα έργα τους, αλλά ένα από τα πιο αναμενόμενα projects βρίσκεται επανειλημμένα στο σημείο εκκίνησης. Σύμφωνα με το Variety, η τηλεοπτική σειρά God of War ξεκινάει από την αρχή, καθώς ο showrunner και εκτελεστικός παραγωγός Rafe Judkins και οι εκτελεστικοί παραγωγοί Hawk Ostby και Mark Fergus έχουν αποχωρήσει από το έργο.

    God of War: H παραγωγή της σειράς από την Amazon ξεκινάει παό την αρχή

    Σύμφωνα με την αναφορά, είχαν ολοκληρώσει αρκετά σενάρια, αλλά η Amazon και η Sony Pictures Television αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια διαφορετική δημιουργική κατεύθυνση. Η αναζήτηση για νέο showrunner και νέο σεναριογράφο ξεκινά τώρα, με τους Cory Barlog και Yumi Yang από το Santa Monica Studio, Asad Qizilbash και Carter Swan από την PlayStation Productions, και Roy Lee από τη Vertigo παραμένουν με το έργο.

    Μια Μακρά Διαδρομή για την τηλεοπτική σειρά του God Of War

    Η Amazon Studios και η Sony Pictures Television ανακοίνωσαν το project το 2022, το οποίο βασίζεται στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι του 2018. Ενώ οι λεπτομέρειες για τη σειρά ήταν περιορισμένες μέχρι τώρα, υπήρχαν περιστασιακές ενδείξεις ότι τα πράγματα προχωρούσαν ομαλά. Αυτό περιλάμβανε μια συνέντευξη με τον Vernon Sanders, επικεφαλής τηλεόρασης της Amazon Studios, ο οποίος έδωσε μια υποσχόμενη ενημέρωση για μια πρώιμη εκδοχή του σεναρίου τον Δεκέμβριο του 2022.

    God of War: H παραγωγή της σειράς από την Amazon ξεκινάει παό την αρχή

    “Στο κέντρο αυτής της ιστορίας είναι η σχέση πατράδων και υιών, αλλά και οικογενειών, σε ένα επικό τοπίο,” δήλωσε ο Sanders στο Collider. “Αυτό που έχουν επινοήσει ο Rafe [Judkins] και ο Mark [Fergus] και ο Hawk [Ostby] για την πρώτη σεζόν και τη σειρά γενικότερα, πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά πιστό στο πρωτότυπο υλικό και επίσης πολύ ενδιαφέρον από μόνο του. Αν δεν έχετε παίξει το παιχνίδι, θα ερωτευθείτε τη σειρά και θα νιώσετε πολύ προσκεκλημένοι. Οπότε πιστεύουμε ότι θα είναι τεράστια επιτυχία.”

    Στο αρχικό δελτίο τύπου, η Amazon περιέγραψε: “Η σειρά ακολουθεί τον Kratos, τον Θεό του Πολέμου, ο οποίος, μετά την αυτοεξορία του από το αιματοβαμμένο παρελθόν του στην αρχαία Ελλάδα, αποθέτει τα όπλα του για πάντα στο Νορβηγικό βασίλειο του Midgard. Όταν η αγαπημένη του γυναίκα πεθαίνει, ο Kratos ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι με τον αποξενωμένο γιο του για να σκορπίσει τις στάχτες της από την υψηλότερη κορυφή, την τελευταία επιθυμία της γυναίκας του. Ο Kratos σύντομα συνειδητοποιεί ότι το ταξίδι είναι μια επική και ιδιαίτερη αποστολή , καθώς θα δοκιμάσει τους δεσμούς μεταξύ πατέρα και γιου και θα αναγκάσει τον Kratos να πολεμήσει νέους Θεούς και τέρατα για την τύχη του κόσμου.”

    God of War: H παραγωγή της σειράς από την Amazon ξεκινάει παό την αρχή

    Η Sony έχει φέρει πολλές από τις μεγαλύτερες της σειρές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο και έχει περισσότερα έργα υπό ανάπτυξη. Η Sony έχει εστιάσει στην τηλεόραση, με το The Last of Us να ηγείται με μια πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν. Η κωμική σειρά δράσης Twisted Metal κέρδισε επίσης δεύτερη σεζόν, ενώ ακολουθεί το Horizon Zero Dawn, το οποίο επίσης προσαρμόζεται σε σειρά, αλλά φαίνεται ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε αν ο Kratos θα μπορέσει να μεταφερθεί και στην τηλεόραση.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ