Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η μητέρα μου αντιστάθηκε πάρα πολύ, ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο

    Στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, «Στούντιο 4», ήταν σήμερα (18/10) καλεσμένη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η επιτυχημένη ερμηνεύτρια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για το πώς αντέδρασε η μητέρα της, όταν της είπε ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι.

    Σχετικά με τα παιδικά της χρόνια, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είπε: «Σαν παιδί έκανα σκανταλιές, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έκανα. Την μητέρα μου την τυράννησα πολύ! Ανησυχούσε πάρα πολύ χωρίς να το κάνω επίτηδες. Κλεινόμουν μέσα στο ψυγείο, φώναζα και έψαχνε να με βρει. Άνοιγα την πόρτα και πήγαινα στην άλλη γωνία. Καθόμουν δίπλα σε έναν παππού και πούλαγα μαζί του αναψυκτικά… Δεν διανοείστε τι της έχω κάνει, αλλά εντάξει, τα άντεξε!».

    «Ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο»

    Στη συνέχεια, η σπουδαία ερμηνεύτρια, ανέφερε ότι: «Στο σπίτι υπήρχε πάντα η μουσική γιατί όλοι έπαιζαν κάποιο όργανο, ο παππούς και η γιαγιά επίσης τραγουδούσαν και τα Κυριακάτικα τραπέζια τα θυμάμαι να παίρνει κάποιος κάτι μετά το φαγητό, είχαμε και ένα πιάνο στο σπίτι… Τίποτα όμως δεν προμήνυε όλη αυτή την πορεία».

    Ακόμα, εξομολογήθηκε πως: «Η μητέρα μου αντιστάθηκε πάρα πολύ στο να ασχοληθώ με το τραγούδι. Γιατί όλοι στην οικογένεια ήταν χειρουργοί, γιατροί… Και ξαφνικά είχαν εμένα που ήθελα να ασχοληθώ με την τέχνη. Ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο μέσα σε όλα!».

    «Οπότε είχαμε αυτό τον κραδασμό, όταν της είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι, μέχρι να καταλάβει ότι είχα τα μυαλά στο κεφάλι μου. Πέρασαν δυο τρία χρόνια, αλλά μετά το ευχαριστήθηκε», σημείωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ