Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
More

    Φρίκη στην Ισπανία: Μία 10χρονη βιάστηκε από τον πατριό της και έμεινε έγκυος

    Φρίκη στην Ισπανία: Μία 10χρονη βιάστηκε από τον πατριό της και έμεινε έγκυος

    Η ανήλικη είπε στην Αστυνομία, ότι ο πατριός της την κακοποιούσε επί ένα μήνα

    Σοκάρει η αποκάλυψη μιας φρικτής υπόθεσης βιασμού ανηλίκου στην Ισπανία, όπου ο 35χρονος πατριός βίαζε στο σπίτι όπου ζουν στη Μαγιόρκα το 10χρονο κοριτσάκι της συντρόφου του, το οποίο έμεινε έγκυος.

    Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, οι βιασμοί έγιναν, ενώ η μητέρα απουσίαζε στην εργασία της, εμπιστευόμενη το παιδί στον σύντροφό της. Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε, όταν το παιδί άρχισε να υποφέρει από πόνους στην κοιλιά, με τη μητέρα της να την μεταφέρει σε νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν αρχικά αρκετούς μώλωπες και τραύματα, που υποδήλωναν ότι το παιδί είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, πριν να ανακαλύψουν, ότι η 10χρονη ήταν έγκυος αρκετών εβδομάδων.

    Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κοριτσιού, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Όπως είπε η μητέρα, το μόνο άτομο που είχε φροντίσει το κορίτσι, ήταν ο τωρινός σύντροφός της, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 35χρονο την περασμένη Δευτέρα. Όταν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ο 35χρονος εμφανίστηκε ενώπιον δικαστήριου, φέρεται να είπε στον δικαστή «λυπάμαι πολύ για ό,τι έκανα, αλλά ήταν μόνο μία φορά».

    Σύμφωνα όμως με την Ultima Hora, η ανήλικη είπε στην Αστυνομία, ότι ο πατριός της την κακοποιούσε επί ένα μήνα.

    βιασμός ανηλίκου Μαγιόρκα



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ