Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
More

    Πάνος Σκουρολιάκος στο Talk Radio 98.9: «Έκαναν bullying στο παιδί μου»

    Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και πολιτικός Πάνος Σκουρολιάκος μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Λάμπρου και της Άννας Σταματιάδου στο Talk Radio 98.9 με αφορμή τη νέα παράσταση “ΗΡΩΕΣ” στην οποία πρωταγωνιστεί στο “Από Μηχανής Θέατρο”.

    «Η παράστασή μας αφορά όλους όχι μόνο τους ηλικιωμένους . Ο κόσμος ξεχνιέται , γελάει, διασκεδάζει όμως στο τέλος φεύγουν με μαντήλια και χαρτομάντηλα στα μάτια. Είναι καλόγουστη παράσταση με γέλιο , τρυφερότητα και ένα θέμα που αφορά τους πάντες. Τρεις απόστρατοι ονειρεύονται να φύγουν από ένα ίδρυμα, όλοι μας θέλουμε να αισθανθούμε ελεύθεροι, είτε είμαστε 5 ετών, είτε 125» είπε ο κ. Σκουρολιάκος για το έργο στο οποίο παίζει με τον Κώστα Αρζόγλου και τον Χρήστο Βαλαβανίδη κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και τα ΣΚ.

    Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος υπήρξε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για δυο τετραετίες αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Είμαι από αυτούς που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με ευχαριστεί αυτό που γίνεται τώρα .Λέγαμε ότι αν φύγει ο Τσίπρας τα πράγματα θα είναι δύσκολα Τώρα είναι σε καμπύλη ύφεσης και ευελπιστούμε για το καλό της κοινωνίας να επανέλθει το κόμμα σε τροχιά δύναμης και αγώνα».

    «Το κεφάλαιο πολιτική, ως πολιτικός για μένα έκλεισε . Ως ενεργός πολίτης όχι. Έχουμε ανάγκες και δικαιώματα» επεσήμανε ο ίδιος.

    «Το κεφάλαιο πολιτική, ως πολιτικός για μένα έκλεισε . Ως ενεργός πολίτης όχι. Έχουμε ανάγκες και δικαιώματα» επεσήμανε ο ίδιος.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ