Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μάρκος Σεφερλής: «Μήπως θα πρέπει να ρωτάνε εάν ”η δημοσιογραφία έχει όρια;” – Η σάτιρα δεν έχει»

    Με ένα βίντεο στα προσωπικά του social media επανήλθε ο Μάρκος Σεφερλής την Κυριακή (20/10) θέτοντας ένα ερώτημα στους διαδικτυακούς του ακόλουθους.

    Συγκεκριμένα, στα όρια της σάτιρας αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ο ηθοποιός, μια συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή για τον non – binary νικητή της Eurovision 2024, Nemo.

    Με τη σειρά του λοιπόν ο κωμικός, διερωτήθηκε μήπως η ερώτηση που θέτουν τελευταία οι δημοσιογράφοι ”θα έπρεπε να έχει όρια η σάτιρα” θα έπρεπε να μετατοπιστεί στον κλάδο της δημοσιογραφίας σχετικά με το εάν ”θα έπρεπε να έχει όρια η δημοσιογραφία”.

    «Ακούω συνέχεια σε όλες τις πρωινές εκπομπές την ίδια ερώτηση ”Η σάτιρα έχει όρια;”. Όχι, η σάτιρα δεν έχει όρια. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η σάτιρα δεν έχει πειθαρχικό, ούτε πρόστιμα. Αυτά τα έχει η δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η κακή δημοσιογραφία. Άρα λοιπόν, από εδώ και στο εξής, μήπως οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να κάνουν την ερώτηση ”Η δημοσιογραφία έχει όρια;”», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

    Τα σχόλια κάτω από το νέο βίντεο του ηθοποιού στο Instagram ήταν πολλά, με πολλούς χρήστες να συμφωνούν με την ερώτηση που έθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

    Νέα ανάρτηση στα social media περί σάτιρας και ορίων

    «Ήρεμα ρωτάω», έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ