Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ταξίδεψαν από την Κω στη Ρόδο, νοίκιασαν αυτοκίνητο και λήστεψαν μια 90χρονη

    Σε συνολική ποινή φυλάκισης 32 μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου (στην Κω) 44χρονος Ρομά που μαζί με άλλους δύο αλλοδαπούς, κατηγορούνται ότι ταξίδεψαν από τη Ρόδο στην Κω, ενοικίασαν ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και με αυτό πήγαν στο σπίτι 90χρονης και τη λήστεψαν!

    Το περιστατικό, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, συνέβη το καλοκαίρι του 2020 και σε δίκη παραπέμφθηκαν ένας 64χρονος Πακιστανός, ο 44χρονος Ρομά και ένας 52χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής, για τα αδικήματα της συνέργειας σε ληστεία κατά συναυτουργία και της συμμορίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος.

    Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει στις 15 Οκτωβρίου και το δικαστήριο εξέτασε την υπόθεση μόνο ως προς τον 44χρονο Ρομά, ο οποίος και είχε κινήσει τη διαδικασία της ποινικής διαπραγμάτευσης. Έτσι, το δικαστήριο, επικυρώνοντας το σχετικό πρακτικό επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 μηνών στον 44χρονο για τη συνέργεια στη ληστεία και φυλάκιση 4 μηνών για τη συμμορία, δηλαδή κατά συγχώνευση, συνολική ποινή φυλάκισης 32 μηνών, η οποία αναστέλλεται επί τριετία.

    Σε ό,τι αφορά τον 64χρονο αλλοδαπό από το Πακιστάν και τον 52χρονο από την Αλβανία, το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης ως προς αυτούς για τον Μάιο του 2025.

    Σε ό,τι αφορά τον 64χρονο αλλοδαπό από το Πακιστάν και τον 52χρονο από την Αλβανία, το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης ως προς αυτούς για τον Μάιο του 2025.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ