Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
More

    Βόλος: Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 37χρονου που έπεσε από τον 4ο όροφο – «Δεν αυτοκτόνησε» λέει η οικογένεια

    Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 37χρονου επιχειρηματία, που εντοπίστηκε νεκρός, έπειτα από πτώση από παράθυρο τετάρτου ορόφου ξημερώματα του Σαββάτου (19/10), στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, στον Βόλο.

    Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το magnesianews.gr, αναφέρουν ότι από την πρώτη εξέταση που έγινε από την ιατροδικαστή δεν βρέθηκαν ιδιαίτερα ευρήματα, ενώ θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, που όμως αργούν.

    Η οικογένειά του, μέσω του συνηγόρου του κ. Γκανάτσιου, αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς ο επιχειρηματίας, που φέτος δούλεψε κατάστημα στην Άφησσο, πήγε πολύ καλά και δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ακόμη διαψεύδονται κατηγορηματικά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το θύμα είχε οφειλές σε τοκογλύφους, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

    Σημειώνεται πως για την εξέταση της σορού έβαλε τεχνικό σύμβουλο, τον επίκουρο καθηγητή ιατροδικαστικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Παύλο Παυλίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για να εξετάσει κι αυτός μες τη σειρά του τη σορό του άτυχου 37χρονου.

    Επίσης, σήμερα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή και η 25χρονη φίλη του 37χρονου, από το σπίτι της οποίας έπεσε στο κενό βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

    Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, το θύμα, δεν είχε ερωτική σχέση με την 25χρονη. Είχαν γνωριστεί πριν από λίγο καιρό, μέσω ενός φίλου του θύματος και το βράδυ της Παρασκευής, αφού η νεαρή σχόλασε από την εργασία της, βρέθηκε με τον 37χρονο και περίπου 2 ώρες μετά τα μεσάνυχτα βρέθηκαν στο σπίτι της.

    Μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση μεταξύ του ζευγαριού. Η κοπέλα πήγε για ύπνο και ο 37χρονος, φέρεται να έφυγε από το σπίτι της και το πρωί εντοπίστηκε νεκρός από πτώση στον ακάλυπτο χώρος της πολυκατοικίας που έμενε η νεαρή.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ