Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Σίσσυ Χρηστίδου: «Παρακολουθώ ενοχλητικά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης»

    Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε νέα συνέντευξη και επικεντρώθηκε στα επαγγελματικά της. Μίλησε για την τηλεθέαση και το ενδιαφέρον της, μετά από κάθε εκπομπή.

    Βραδινή έξοδο έκανε το βράδυ της Δευτέρας (21-10-2024) η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του Mega και της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί πάρα πολύ τα νούμερα τηλεθέασης.

    «Πρόσφατα συνάντησα τον Θανάση Πάτρα και γελάσαμε πάρα πολύ. Του είπα “πάτε απέναντι από τη Ναταλία, όχι από εμένα”. Τα αγαπώ πολύ τα παιδιά… Όλοι οι καλοί χωράνε», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε:

    «Παρακολουθώ ενοχλητικά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης… Δεν θεωρώ ασέβεια το να εκτίθενται κομμάτια της προσωπικής μου ζωής που δεν επιλέγω εγώ γιατί έχω επιλέξει να είμαι στα φώτα.

    «Από εκεί και πέρα στα κομμάτια όπως είναι τα παιδιά μου, οι δημοσιογράφοι έχουν δείξει απόλυτο σεβασμό».

    «Δεν είναι μέσα στα σχέδια μου να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπει μέσα στο σπίτι μου, για να σας το πω ξεκάθαρα. Δεν λέω ότι δεν συμβαίνει τίποτα ή έχει συμβεί κάτι στη ζωή μου. Σου λέω ότι αυτό δεν θα έχει σχέση με τα παιδιά μου. Είναι δυο ξεχωριστά πράγματα, που κρατάω διαφορετικά. Δεν σου λέω ότι αυτό είναι το σωστό ή λάθος.

    Είναι τα δικά μου όρια. Στο σπίτι μας ακούμε πολύ Onirama, δεν έχει καμία σχέση με την μεταξύ μας κατάσταση με τον Θοδωρή» είχε πει πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια του Mega.

    Σίσσυ Χρηστίδου: «Παρακολουθώ ενοχλητικά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ