Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γιώργος Λιάγκας: Εκτός εκπομπής η Φωτεινή Πετρογιάννη, από σήμερα θα είμαστε λιγότεροι

    Στο ξεκίνημα της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε πως η Φωτεινή Πετρογιάννη, βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης.

    Εκτός εκπομπής βρίσκεται από σήμερα η Φωτεινή Πετρογιάννη. Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε στον αέρα πως η δημοσιογράφος πήρε την άδεια εγκυμοσύνης της, καθώς μπαίνει σιγά σιγά στον μήνα της.

    «Από σήμερα θα είμαστε λιγότεροι, διότι η Φωτεινούλα μας, που είναι έγκυος, σε ένα μήνα περίπου γεννάει και από σήμερα κάνει χρήση αυτού που δικαιούνται όλες οι έγκυες γυναίκες, της άδειας εγκυμοσύνης. Εντάξει, μπορεί να έρθει κάποια στιγμή, να τη δούμε με skype» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

    «Δεν θα τη χάσουμε από τη ζωή μας, αλλά επισήμως δεν θα μπορεί πια από εδώ και πέρα να είναι στην εκπομπή μας κανονικά. Θα την περιμένουμε όταν γεννήσει», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

    «Και έτσι ξαφνικά, η αγάπη μεγαλώνει! Σε περιμένουμε μικράκι μας!», είχε γράψει η Φωτεινή Πετρογιάννη σε ανάρτησή της, τον Αύγουστο του 2024, όταν επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν έγκυο.

    Η Φωτεινή Πετρογιάννη πριν ένα χρόνο παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ρουμπή, ο οποίος είναι σκηνοθέτης. Οι δύο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

    Γιώργος Λιάγκας: Εκτός εκπομπής η Φωτεινή Πετρογιάννη, από σήμερα θα είμαστε λιγότεροι

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ