Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    Survivor: Απόλαυσαν το χορταστικό έπαθλο οι Κίτρινοι

    Δράματα, μπηχτές και πολύ φαγητό στο αγώνισμα του Survivor που προβλήθηκε την Τρίτη (23.10.2024). Οι Κίτρινοι νίκησαν στον αγώνα και απόλαυσαν ένα καταπληκτικό πικ – νικ το οποίο περιείχε φρούτα, μεζέδες και κρύο καφέ.

    Και στο πρώτο αγώνισμα του Survivor, νικητές ήταν οι Τίγρεις. Οι κίτρινοι γεύτηκαν μία χωριάτικη σαλάτα, ένα πιάτο που τους θύμισε στιγμές από την Ελλάδα.

    Έχει ξεσπάσει για τα καλά ο εμφύλιος στους Αετούς, μετά την χθεσινή απομόνωση της Εκατερίνα από την υπόλοιπη ομάδα της. H Ρωσίδα παίχτρια αποφάσισε να μην ξαναμιλήσει στην Ελένη μετά την λογομαχία τους αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα των Πράσινων.

    Ο Απόστολος μίλησε στην κάμερα και για τον Ορφέα λέγοντας πως «η μαγκιά ενός άνδρα δεν φαίνεται στο μπράτσο του αλλά στον λόγο του», αφήνοντας αιχμές για τον χθεσινό αγώνα δύναμης και σχολιάζοντας την μοιρασιά των προμηθειών τους.

    Ο Άγγελος ταυτόχρονα είπε στην κάμερα πως έχει κουραστεί με τους ανθρώπους της ομάδας του λέγοντας για τον Βλαδίμηρο πως παρεξηγείται με ό,τι και αν του πούνε μετά από τους αγώνες που τυχαίνει να μιλήσουν για τις αποδόσεις των παικτών.

    Η Βίκυ στο πρώτο αγώνισμα του επεισοδίου κατέληξε στην τέντα του γιατρού με πόνο στο στομάχι ενώ από την άλλη ο Κέλι την ώρα του αγωνίσματος χτύπησε το χέρι του και ξεκίνησε να αιμορραγεί.

    Η Μαρία από τους Κίτρινους την ώρα του ματς έβαλε τα κλάματα λέγοντας στους συμπαίκτες της πως έχει πιεστεί.

    «Δεν μπορώ την πολύ φασαρία και την πολύ τρέλα. Με είχε ενοχλήσει πολύ ο χαμός που είχε γίνει με την Φοίβη και όταν τσακώνονται τα κορίτσια με την Βίκυ και την Μαίρη, δεν μπορώ την ένταση. Ήρθα στον αγώνα με ένα mood πάρα πολύ κακό», είπε στην κάμερα.

    «Έχω κουραστεί πάρα πολύ με όλο αυτό, στο ορκίζομαι, δεν μπορώ, δεν μπορούσα να παίξω, δεν μπορώ όλη μέρα με φωνές. Δεν θέλω καθόλου τώρα. Έχω πει πολλές φορές στην Γεωργία να προσέχει τον τρόπο που μιλάει, δεν μπορώ, δεν έχει συνοχή, με αναστατώνει. Δεν είχα φάει και πολύ και έκανα “μπουμ”», κατέληξε.

    Από την άλλη, «μέλι» έσταξε η Μαίρη ενώ μίλαγε με την συμπαίκτριά της.

    «Η ομάδα τώρα που επέστρεψε η Εκατερίνα, δεν είναι πολύ καλά, ούτε τώρα στη ψυχολογία ούτε στο αθλητικό κομμάτι. Δεν έχουμε περιθώριο λάθους», είπε η Μαίρη ενώ μίλαγε με την Βίκυ, με την 2η παίκτρια του Survivor να σχολιάζει πως αν έπαιζε εκείνη θα είχαν πάρει την νίκη αλλά η Ekaterina χάνει πόντους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ