Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γιάννης Αϊβάζης: Είμαι ένας άνθρωπος στα όρια του διπολισμού – Έχω πολλές διακυμάνσεις μέσα στη μέρα

    Συνέντευξη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, «Καλύτερα Αργά», παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις διακυμάνσεις που έχει μέσα στη μέρα, δηλώνοντας πως είναι ένας άνθρωπος «στα όρια του διπολισμού».

    Ο Γιάννης Αϊβάζης εξήγησε πως: «Όποτε είχα κατάθλιψη ή δεν είχα καλή διάθεση, έχω γράψει τα καλύτερα πράγματα για μένα. Εγώ για να μπορέσω να συγκεντρωθώ, αν δεν ακούσω μουσική που κόβει φλέβες, που γουστάρω, που θέλω, δεν είμαι δημιουργικός σε γενικές γραμμές. Αυτό συμβαίνει γιατί ίσως ενεργοποιείς πολύ περισσότερο τα συναισθήματά σου, αυτά που έχεις ξεχάσει να λειτουργείς τις περισσότερες φορές! Και η πολλή ευτυχία δεν μας κάνει καλό».

    Στη συνέχεια, ανέφερε ότι: «Είμαι ένας άνθρωπος στα όρια του διπολισμού. Δεν ξέρω αν τα έχω ξεπεράσει ποτέ. Έχω πολλές διακυμάνσεις στα μέσα της ημέρας! Είμαι δίδυμος γι’ αυτό. Έχει ενδιαφέρον, δεν βαριέσαι ποτέ. Τουλάχιστον ξέρω τι είμαι, αυτό νομίζω ότι το σώζει κάπως. Ζητάω πάντα συγγνώμη! Δεν φωνάζω, αλλά συνήθως τα μούτρα μου είναι χειρότερα από το να φωνάξω. Κλείνομαι πολύ σε εμένα γενικά και αυτό ενοχλεί».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ