Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    God Of War: Ο παραγωγός των “Outlander” και “For All Mankind” αναλαμβάνει πλήρως την live-action σειρα της Amazon

    Σύμφωνα με το αποκλειστικό άρθρο του Deadline, o Ronald D. Moore επιστρέφει στα Sony Pictures TV Studios, και ο ταλαντούχος δημιουργός/παραγωγός αναλαμβάνει ένα ιδιαίτερα υψηλού προφίλ έργο για το στούντιο. Έχει επιλεγεί ως σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και showrunner της σειράς God Of War των Sony TV και Amazon MGM Studios για το Prime Video, βασισμένη στο εξαιρετικά δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι της PlayStation με θέμα την αρχαία κυρίως ελληνική μυθολογία.

    God Of War: Ο παραγωγός των “Outlander” και “For All Mankind” αναλαμβάνει πλήρως την live-action σειρα της Amazon

    Η συμμετοχή του Moore στο God Of War ακολουθεί την πρόσφατη αποχώρηση της αρχικής δημιουργικής ομάδας του έργου, του showrunner/εκτελεστικού παραγωγού Rafe Judkins και των εκτελεστικών παραγωγών Hawk Ostby και Mark Fergus, οι οποίοι βρίσκονταν στο πρότζεκτ από την αρχή του, πριν από δύο χρόνια. Όπως ανέφερε το Deadline, είχαν ολοκληρώσει πολλά σενάρια πριν από την αλλαγή, η οποία σηματοδοτεί μια στροφή στη δημιουργική κατεύθυνση της προσαρμογής της σειράς.

    Το God Of War είναι το πρώτο μεγάλο νέο πρότζεκτ για τον Moore από τότε που επέστρεψε στη Sony TV τον Ιούνιο με ένα νέο πολυετές συνολικό συμβόλαιο. Είχε φύγει από το ανεξάρτητο στούντιο το 2020 μετά από μια επιτυχημένη δεκαετή πορεία, κατά τη διάρκεια της οποίας δημιούργησε και συν-δημιούργησε δύο σειρές μεγάλου μήκους που έγιναν επιτυχίες, το Outlander για το Starz και το For All Mankind για το Apple TV+. Τέσσερα χρόνια αργότερα, οι σειρές συνεχίζουν να προβάλλονται και έχουν γίνει και οι δύο franchise, με επερχόμενα spin-offs, το Blood of My Blood και το Star City, αντίστοιχα. Ο Moore συνεχίζει να είναι εκτελεστικός παραγωγός στις κύριες σειρές αλλά και στα spin-offs.

    God Of War: Ο παραγωγός των “Outlander” και “For All Mankind” αναλαμβάνει πλήρως την live-action σειρα της Amazon

    Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στη Sony TV, ο Moore εκτελούσε καθήκοντα παραγωγού σε δύο άλλα έργα που έγιναν σειρές, συμπεριλαμβανομένου του ανθολογικού Philip K. Dick’s Electric Dreams για το Prime Video. Είναι μία από τις πολλές σειρές επιστημονικής φαντασίας στις οποίες έχει εργαστεί, με πιο αξιοσημείωτη την βραβευμένη Battlestar Galactica για το Syfy μέσω της UCP, την οποία ανέπτυξε και εκτέλεσε την παραγωγή.

    Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ο πρώην Σπαρτιάτης πολεμιστής Κράτος και το επικίνδυνο ταξίδι του για να εκδικηθεί τον Άρη, τον Έλληνα θεό του πολέμου, μετά τη δολοφονία των αγαπημένων του υπό την επιρροή του θεού. Αφού έγινε ο αδίστακτος θεός του πολέμου, ο Κράτος βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση μιας ευκαιρίας να αλλάξει τη μοίρα του.

    God Of War: Ο παραγωγός των “Outlander” και “For All Mankind” αναλαμβάνει πλήρως την live-action σειρα της Amazon

    Ο δημιουργικός διευθυντής του Santa Monica Studio, Cory Barlog, παραμένει εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά, μαζί με τους Asad Qizilbash και Carter Swan από την PlayStation Productions, καθώς και τον Hermen Hulst της Sony Interactive Entertainment και τον Roy Lee της Vertigo. Ο Jeff Ketcham από το Santa Monica Studio είναι συμπαραγωγός.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ