Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    Στο Σπίτι του Ηθοποιού δεν έχω κάνει ποτέ έριδες, ποτέ φασαρίες

    «Η Άννα Φόνσου θα μπορούσε να μου είδε δώσει περιθώριο τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο» δηλώνει η Μαρίνα Νικολαΐδου.

    Για την έξωση από την Άννα Φόνσου στο Σπίτι του Ηθοποιού μίλησε, εκ νέου, η Μαρίνα Νικολαΐδου το πρωινό της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου έπειτα και από τις καταγγελίες που ακούστηκαν για εκείνην μια μέρα νωρίτερα.

    «Χθες όλα αυτά που είπε ο κ. Πάντης Κούσης εκ μέρους της κα. Φόνσου είναι ψέματα και ανακρίβειες. Δεν μπορεί να κάθεται και να κατηγορεί έναν άνθρωπο ότι έκλεψε. Αυτά είναι ανακρίβειες και ψέματα και άμα συνεχίσει ουσιαστικά θα κατατεθεί μήνυση από μένα. Σίγουρα» τόνισε αρχικά η ηθοποιός.

    «Δεν υπάρχουν όλα αυτά. Το κατηγορητήριο ήταν ότι έμεινα παραπάνω χρόνο, όπως έχουν μείνει και οι άλλοι ηθοποιοί που μένουν εκεί, οι άλλοι τέσσερις που σας λέω, και ότι δημιουργούσα έριδες. Εγώ είμαι αγαπητή σε όλο τον κόσμο, εσείς που με βλέπετε τώρα μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ εδώ στη γειτονιά. Δεν έχω κάνει ποτέ έριδες, ποτέ φασαρίες».

    «Τώρα είμαι στο Σπίτι του Ηθοποιού που ήρθα να πάρω τα πράγματα μου γιατί ο δικαστικός επιμελητής τα είχε κλειδώσει, να τα καταγράψουμε ουσιαστικά όλα. Η κα. Φόνσου είναι ακριβώς επάνω, με είδε και δεν μου μίλησε. Θα μπορούσε να μου είδε δώσει περιθώριο τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο, που ήταν τα ασφαλιστικά μέτρα, να μου έλεγε “πάρε αυτή την παραμονή, να μείνεις για να μπορείς να βρεις μετά τον τρόπο τουλάχιστον για το πως θα φύγεις”. Ούτε καν αυτό δεν μου είπε» πρόσθεσε η Μαρίνα Νικολαΐδου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ