Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
More

    Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Άμα δεν το σηκώσω, θα με πάρει 10 φορές» – Η αποκάλυψη για θαυμαστή της

    Για έναν θαυμαστή της ο οποίος την παίρνει τηλέφωνο σε διάφορες σημαντικές στιγμές της ζωής της, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη διάρκεια της σημερινής (24/10) εκπομπής της.

    Η παρουσιάστρια, με αφορμή τα όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον δικό της εμμονικό θαυμαστή, ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι τι σου βγάζει και ο άλλος. Και γω έχω έναν θαυμαστή ο οποίος έχει το τηλέφωνο μου, εντάξει, εγώ έχω και το ίδιο τηλέφωνο από τα δεκαέξι μου οπότε όλοι έχουν το τηλέφωνο μου. Στα γενέθλια μου, στη γιορτή μου θα με πάρει και θέλει απλά να μου πει: «Σταματίνα μου, χρόνια πολλά». Αλλά άμα δεν το σηκώσω, θα με πάρει 10 φορές μέχρι να το σηκώσω».

    Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε: «Με το που το σηκώσω όμως και μου πει αυτό, πολύ ευγενικά και χωρίς υπονοούμενα, θα πω και εγώ: «Σ’ ευχαριστώ πολύ». Με παίρνει τώρα 15 χρόνια στη γιορτή μου και στα γενέθλια μου. Μετά έχουν προστεθεί και τα γενέθλια των παιδιών μου, οι γιορτές των παιδιών μου και η πρεμιέρα της εκπομπής! Είναι όμως και τι σου βγάζει ο άλλος».

    «Αν δηλαδή αρκείται στο να σου πει ένα «χρόνια πολλά» ή «καλή αρχή στη χρονιά», δεν με ενοχλεί. Αν όμως τον άλλον τον δω έξω από το σπίτι μου να παραμονεύει, συγγνώμη, εκεί θα πάρω την αστυνομία γιατί αυτό με ενοχλεί, με σκιάζει και με αγχώνει!», κατέληξε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ