Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
More

    Υπογραφή Σύμβασης για την «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΟΚΟΥ»

    Την προγραμματική σύμβαση που αφορά στην «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΟΚΟΥ» υπέγραψε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κρόκου Κοζάνης.

    Η προμήθεια και εγκατάσταση αντλιών θερμότητας στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κρόκου πρόκειται να αποτελέσει εναλλακτική λύση θέρμανσης του ναού έναντι της υφιστάμενης εγκατάστασης με χρήση πέλλετ.

    Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 77.900,00 € (με Φ.Π.Α.) και φορέας χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

    Η διάρκεια της παρούσας προγραμματικής σύμβασης ξεκινάει από την υπογραφή της έως την ημερομηνία έγκρισης του πρωτοκόλλου παραλαβής της προμήθειας με τίτλο: «Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κρόκου».

    Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών (έδρας) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, επιμελήθηκε τα τεύχη δημοπράτησης που αφορούν στην προμήθεια και εγκατάσταση α) συστοιχίας αντλιών θερμότητας με ψυκτικό μέσο R410Α ή R32, συνολικής ψυκτικής ισχύος 69KW και β) κλιματιστικής μονάδας / αντλίας θερμότητας αέρα – αέρα, διαιρούμενου τύπου (split), με εσωτερική μονάδα ιστάμενου τύπου (ντουλάπα), ελάχιστης ονομαστικής θερμικής απόδοσης 7,5 KW, ελάχιστης ονομαστικής ψυκτικής απόδοσης 7,0 KW, ενεργειακής κλάσης τουλάχιστον Α+, με φρέον R32. Η επιλογή των αντλιών θερμότητας έγινε έτσι ώστε να καλύπτουν το βασικό θερμικό φορτίο διά της δαπεδοθέρμανσης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ