Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
More

    Νεκρά βρέφη σε Αμαλιάδα και Αχαΐα: «Είχαμε σχέση με την κουμπάρα μου» αποκαλύπτει η 24χρονη Ειρήνη

    Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση με τους μυστηριώδεις θανάτους των βρεφών σε Αχαΐα και Αμαλιάδα. Κοινός «παρονομαστής», η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη ζωή της, τις συνθήκες που έχασαν τη ζωή τους τα παιδιά, καθώς και για τη σχέση της με τη γυναίκα που, πλέον, αφήνει υπαινιγμούς εναντίον της.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Open Τώρα», η 24χρονη γυναίκα αναφέρθηκε στην κουμπάρα της, Κατερίνα, η οποία έχασε το παιδί της το 2021, παρουσία της Ειρήνης. Τότε, η μητέρα του βρέφους δεν είχε εκφράσει υποψίες ή κατηγορίες εναντίον της. Ωστόσο, σήμερα εμφανίζεται δημόσια και αφήνει υπόνοιες.

    «Αν κάποιος κάνει την έρευνα, πέρυσι είπε ότι “το παιδί μου ήταν ζωντανό και πέθανε στο νοσοκομείο”. Τώρα, γιατί εμφανίζεται και λέει ότι το μωρό ήταν ήδη νεκρό και ότι εγώ είμαι υπεύθυνη για τον θάνατό του;», αναρωτήθηκε η Ειρήνη.

    Όταν ρωτήθηκε πόσο καιρό έμενε μαζί με την κουμπάρα της, απάντησε: «Μείναμε για αρκετό καιρό μαζί, στο δικό μου σπίτι. Μέχρι που πήρα την απόφαση να φύγω».

    Όσον αφορά το αν η σχέση τους περιοριζόταν στην κουμπαριά ή υπήρχε κάτι περισσότερο, η 24χρονη τόνισε: «Είχαμε και προσωπική σχέση για ένα διάστημα και εκείνη είχε σχέση και με ένα αγόρι που έβγαιναν».

    Στη συνέχεια, εκφράζοντας την αγανάκτησή της, δήλωσε: «Με έχουν περάσει από κόσκινο για τα δικά μου παιδιά. Τώρα, για το δικό της…»

    Επίσης, ανέφερε πως ο πατέρας του παιδιού της κουμπάρας είναι πλέον ο πατριός της. «Είχε χωρίσει αρκετό καιρό πριν τον άνδρα που έκανε το παιδί. Είναι ο πατριός μου» είπε και σημείωσε: «Ο κύριος με τη γυναίκα έχουν ένα άλλο παιδάκι, το πρώτο που απέκτησαν. Αυτό το παιδάκι ζει και το μεγαλώνει ο άνδρας. Αυτή είναι η κουμπαριά που έχουμε».

    Στη συνέχεια, ανέφερε για την κουμπάρα της και πρώην σύντροφό της: «Η συγκεκριμένη κυρία υποτίθεται ότι με υποστήριζε. Πέρυσι έλεγε άλλα και φέτος βγήκε και είπε άλλα. Γιατί με κατηγορείς; Τι σου έκανα;».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ