Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
More

    Χειρουργήθηκε στο κεφάλι η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβά σε στάση λεωφορείου στους Αγίους Αναργύρους

    Χειρουργήθηκε στο κεφάλι η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβά σε στάση λεωφορείου στους Αγίους Αναργύρους

    Το κορίτσι περίμενε με την μητέρα του το λεωφορείο, όταν τραυματίστηκε από μεγάλο κομμάτι τσιμεντοκονίας που έμεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου

    Σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υπεβλήθη η 14χρονη, που ενώ στεκόταν σε στάση λεωφορείου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, έπεσαν στο κεφάλι της σοβάδες από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.

    Το κορίτσι θα παραμείνει στην Εντατική για παρακολούθηση. Το κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ήταν λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όταν συνέβη το ατύχημα.

    Συνεργείο του δήμου Αγίων Αναργύρων τοποθέτησε πλέγμα γύρω από το σημείο που έπεσε η τσιμεντοκονία, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν άλλοι πολίτες. Η 14χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία Αστυνομίας, όπου χειρουργήθηκε για την αφαίρεση επισκληρίδιου αιματώματος στο κεφάλι.

    Άγιοι Ανάργυροι στάση λεωφορείου



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ