Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
More

    Νέλλη Γκίνη: Έγινε εφιάλτης, έφτασε η στιγμή που ζήτησα βοήθεια

    Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου παραχώρησε η Νέλλη Γκίνη. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για έναν stalker που είχε στο παρελθόν, αλλά και για τον γιο της.

    Σε σχετική ερώτηση που της έγινε, στη διάρκεια της συνέντευξης, η Νέλλη Γκίνη απάντησε: «Έχω ζήσει το να έχω stalker 2-3 φορές στη ζωή μου. Μάλιστα μια φορά με ένα νεαρό παιδί. Ο οποίος ξεκίνησε να έρχεται στο καμαρίνι και να ζητάει αυτόγραφο και μετά έγινε εφιάλτης αυτό.

    Δηλαδή ήταν κάθε βράδυ έξω από το θέατρο, έστελνε λουλούδια, κάποια στιγμή με πλησίασε και μου είπε: “Θέλω να σας δω”. Του απάντησα ότι θα μπορούσε να είναι παιδί μου. Προσπάθησα να τον αντιμετωπίσω όπως ένιωθα ότι έπρεπε. Και έφτασα κάποια στιγμή να ζητήσω βοήθεια».

    Μιλώντας για τον γιο της, η ηθοποιός ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο γιος μου είναι ταλαντούχο παιδί. Πολλά ταλαντούχα παιδιά και δη των καλλιτεχνών δεν έχουν μια καλή τύχη, γιατί ο κόσμος παρεξηγεί και λέει ότι είναι ο γιος της τάδε. Το “γιος της Νέλλης Γκίνη” είναι ντροπή. Κάποια στιγμή μου είπε : “Μανούλα μου σε αγαπώ, σε λατρεύω, αλλά δεν μπορώ, είμαι ο Μάριος κατά κόσμον ο Boem”».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ