Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
More

    Fipster για Στηβ Μιλάτο: «Παιδιά τι λέτε, με είπε κακό άνθρωπο;»

    Ο Fipster σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την έκπληξή του με τα όσα είχε δηλώσει για εκείνον ο Στηβ Μιλάτος. Μάλιστα, ο γνωστός youtuber έδειξε και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το μοντέλο το 2019.

    Συγκεκριμένα, όταν οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν τον Fipster για τα όσα είπε ο Στηβ Μιλάτος, εκείνος ανέφερε: «Παιδιά τι λέτε; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Εγώ έστειλα στον Στηβ Μιλάτο; Εγώ τον Στηβ Μιλάτο δεν τον ξέρω. Ξέρω ότι είναι ένα μοντέλο που έχει κάνει καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εννοώ ότι ξέρω ποιος είναι, αλλά δεν τον ξέρω προσωπικά. Για μένα το είπε; Είστε σίγουροι ότι μιλάει για μένα;».

    «Παιδιά μισό λεπτό, θα μπω στο Instagram. Εγώ τι του έκανα; Παιδιά, συγγνώμη, τι μου λέτε; Είναι φάρσα; Είναι καινούργια εκπομπή; Εγώ με τον Στηβ Μιλάτο, δες κι εσύ, έχουμε μιλήσει το 2019 για να έρθει στο “Καλό μεσημεράκι” να κάνει ένα guest με την Βάνια.

    Απ’ ότι βλέπω τελικά δεν μπορούσε και μου έστειλε τώρα το Σάββατο: “Unfollow ε;”. Νόμιζα ότι πήγαινε κάπου αλλού αυτό το μήνυμα γιατί έχουμε να μιλήσουμε και πέντε χρόνια!», συνέχισε.

    «Με είπε κακό άνθρωπο; Έχω πάθει σοκ. Δεν έχω την απαίτηση να με συμπαθούν όλοι. Ούτε εγώ συμπαθώ αρκετούς, αλλά δεν θα έλεγα ποτέ κάποιον που δεν ξέρω κακό άνθρωπο», κατέληξε ο youtuber.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Στηβ Μιλάτος είχε δηλώσει: «Ο Fipster είναι δημοσιοσχετίστας. Για μένα είναι, γιατί όταν ήθελε να μου πάρει συνέντευξη, μου έστελνε μηνύματα και ξαφνικά με έκανε unflollow στο Instagram! Τον ρώτησα για ποιο λόγο το έκανε αυτό. Πήραμε το κερασάκι μας και μετά σε γράφουμε; Όταν είσαι λίγο κομπλεξικός και κακός άνθρωπος, αυτό κάνεις».

    «Δεν με νοιάζει, απλά το θεωρώ γελοίο! Γι’ αυτό του έστειλα και μήνυμα για να τον ρωτήσω γιατί με έκανε unflollow. Δεν μου απάντησε. Θα κάνουμε κολλητιλίκια με διάσημους για να γίνουμε κι εμείς πιο διάσημοι γιατί δεν έχουμε άλλη ζωή πλέον εφόσον μας έδιωξαν από τα πάνελ!», είχε προσθέσει.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ