Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κώστας Κόκλας: Οι δηλώσεις για την σχέση με την πρώην σύζυγό του – «Είναι ξεχωριστό άτομο για μένα»

    Για την σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια ο Κώστας Κόκλας, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή (25/10) στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα».

    Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, στο έμφραγμα που υπέστη, αλλά και στο πως έχει διαμορφωθεί σήμερα η προσωπική του ζωή.

    Το διαζύγιο, η περιπέτεια της υγείας του και η προσωπική του ζωή

    «Ο γιος μου πλέον έχει μεγαλώσει, πηγαίνει δευτέρα Λυκείου. Κάνουμε αρκετή παρέα, μοιραζόμαστε πράγματα και εμπειρίες, συζητάμε. Περνάνε τα χρόνια, μεγάλωσε και ο Δημήτρης», είπε αρχικά ο Κώστας Κόκλας για τον γιο του και συνέχισε για την σχέση με την πρώην σύζυγό του: «Είναι ξεχωριστό άτομο για μένα η πρώην σύζυγός μου, Κατερίνα. Είμαστε χρόνια οικογένεια, είναι πολύ φυσιολογικό για εμάς να είμαστε έτσι. Θέλει καθημερινή προσπάθεια να αποδεικνύεις ότι σέβεσαι τον άλλον. Είναι δύσκολος ο αποχωρισμός».

    Αναφορικά με την υγεία του και την περιπέτεια που πέρασε, είπε ο ηθοποιός: «Στην υγεία μου νιώθω πάρα πολύ καλά. Πρέπει να προσέχουμε, να πηγαίνουμε στον γιατρό, να κάνουμε τις εξετάσεις μας, να μη κάνουμε διάγνωση μόνοι μας. Είχα πάθει έμφραγμα. Ξαφνικά γίνονται αυτά. Ήμουν πάρα πολύ τυχερός γιατί ήμουν με πολύ κόσμο. Το ξεπέρασα πάρα πολύ γρήγορα και από τότε προσέχω. Πλέον δεν φοβάμαι τόσο τον γιατρό, τον επισκέπτομαι κάθε χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου πιο πολύ».

    «Tο κομμάτι του γάμου το έχω ζήσει με πολύ καλά κορίτσια. Τώρα απολαμβάνω την παρέα μου με τον σκύλο μου, τον Λουκά, τη δουλειά μου και τους φίλους μου», κατέληξε ο Κώστας Κόκλας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ