Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
More

    Δώρα Χρυσικού: «Με φρόντισε και μου στάθηκε πολύ στην αρρώστια μου» – Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της

    Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε για τον σύντροφό της η Δώρα Χρυσικού, καθώς και για τον τρόπο που πέρασαν μαζί την περιπέτεια της υγείας της, την Παρασκευή (25/10), στην εκπομπή του Mega, «Buongiorno».

    Συγκινητική είναι επίσης, η συζήτηση που είχε κάνει η ηθοποιός με τον σύντροφό της σχετικά με την απόκτηση παιδιού, την οποία και εξιστόρησε στη νέα της συνέντευξη.

    Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της

    «Ο σύντροφός μου με φρόντισε και μου στάθηκε πολύ στην αρρώστια μου, ήταν ένα γερό κρας τεστ αυτό. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, πριν μάθω για την ασθένεια. Αυτό που μου συνέβη ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ – πρακτικό και οπτικό – για τον άνθρωπό μου, που είχε συνηθίσει να με βλέπει αλλιώς. Ο ίδιος άνθρωπος ήμουν. Αυτά που έχεις αγαπήσει σε έναν άνθρωπο σε ένα βάθος χρόνου, παραμένουν. Η όψη μου είχε αλλάξει κατά πολύ. Έγινε πολύ άμεσα και ήταν πολύ αγριευτικό. Από την πρώτη χημειοθεραπεία και μετά, έπεσαν τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, όλα. Καμία σχέση δεν κρατίεται για πολύ χρόνο με βάση την εξωτερική εμφάνιση», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού για τον σύντροφό της.

    «Εγώ συνομιλώ με πολλές γυναίκες και μου λένε ”δεν φτάνει που περνούσαμε αυτό το ζόρι – να αντιμετωπίσουμε τη νόσο – είχαμε και τον άνδρα μας που δεν μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν και μας άφησαν”», συνέχισε η ηθοποιός.

    «Ήθελα να κάνω παιδί. Ο σύντροφός μου, ο Νίκος, έχει δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Όταν τον γνώρισα του είπα ότι ”εγώ δεν την έχω αυτή την εμπειρία, αλλά θα έπρεπε κάποια στιγμή να την αποκτήσω”. Επειδή ο σύντροφός μου είχε δύο μεγάλα παιδιά, και είχε ζήσει αυτή την εμπειρία σε νεαρή ηλικία, θα μπορούσε να μην το θέλει και να μου πει ότι δεν το θέλει. Μου είχε πει κάτι πάρα πολύ συγκινητικό στην αρχή της γνωριμίας μας και μέτρησε πολύ για εμένα.

    Μου είχε πει λοιπόν, ”εγώ είμαι πατέρας, αλλά όταν είσαι με μία γυναίκα που θες να είσαι μαζί της και σου λέει ότι θέλει να κάνει παιδιά, εγώ είμαι μαζί σου σε ό,τι αποφασίσεις”. Είναι θέμα τύχης νομίζω, δεν υπάρχει συνταγή. Εγώ τον Νίκο τον γνώρισα στα 40 μου, τυχαία, σε μια συναυλία. Είχα ταλαιπωρηθεί πολύ με την αγάπη και τον έρωτα. Είναι η συγκυρία, η χρονική στιγμή, η συγχρονικότητα και η καθημερινή προσπάθεια του να τον διεκδικείς και να σέβεσαι τον άλλον άνθρωπο», κατέληξε η Δώρα Χρυσικού.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ