Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Εύοσμο

    Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου δύο άγνωστοι δράστες, καλυμμένοι με ιατρικές μάσκες και καπέλα, εισέβαλαν σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

    Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πως ο ένας από τους ληστές πέρασε πίσω από το γκισέ και ακινητοποίησε τη 24χρονη υπάλληλο, ενώ ο συνεργός του επιτηρούσε τον χώρο από την είσοδο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο ένοπλος κακοποιός άρπαξε από την ταμειακή μηχανή και από ένα ντουλάπι το συνολικό ποσό των 15.785 ευρώ.

    Το βίντεο δείχνει τους δύο ληστές να φεύγουν τρέχοντας και να χάνονται στα δρομάκια της περιοχής. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και ξεκίνησε τις έρευνες, όμως οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφάλειας Κορδελιού-Ευόσμου, που εντατικοποιεί τις προσπάθειες για τον εντοπισμό τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το ertnews, το συγκεκριμένο δίδυμο φέρεται να έχει διαπράξει και άλλες ληστείες σε καταστήματα της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ