Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
More

    «Αρχελάου 5» – επόμενα επεισόδια: Η Νάντια μετανιώνει για την παραγγελία θανάτου της Κέλλυς

    Σε νέα ώρα θα μεταδίδεται πλέον η κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 28 έως και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024, στις 23:00.

    O Τεό με τον Ορφέα διοργανώνουν ένα ρέιβ πάρτι, προκειμένου να βοηθήσουν τον Μπάμπη, ενώ η Δώρα μετανιώνει για την απόφασή της να δουλέψει για τον Ανδρέα. Η Νάντια μένει «εκτός αέρα», ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να αποτρέψει τη δολοφονία της Κέλλυς που η ίδια παρήγγειλε. Όμως, η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της. Ξαφνικά, στην πολυκατοικία ακούγονται ουρλιαχτά κι ένας πυροβολισμός…

    Αρχελάου 5: Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

    Επεισόδιο 36ο: Όλα δείχνουν πως ο Αντρέας έχει κερδίσει τη μάχη με την Αρχελάου 5 και ο Στέφανος είναι έτοιμος να βάλει λουκέτο. Η Κέλλυ, όμως, νιώθει κάτι μέσα της να αλλάζει και η λαχτάρα της να κλείσει η Αρχελάου είναι πια παρελθόν. Αποφασίζει, μάλιστα, να μπει συνέταιρος για να βοηθήσει τον Στέφανο. Όλο αυτό θα ανατραπεί όταν καταλάβει πως ο Ματθαίος, τόσο καιρό, ενορχήστρωνε μια σειρά από καταστάσεις για να την κρατά κοντά του. Το θέατρο του Ορφέα έχει επίσης κλείσει για τα καλά, καθώς η καριέρα της Νάντιας στο κανάλι τίθεται υπό αμφισβήτηση.

    Αρχελάου 5: Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024

    Επεισόδιο 37ο: Τα τελευταία γεγονότα φέρνουν ανακατάξεις στο κανάλι και αφήνουν τη Νάντια «εκτός αέρα», η οποία εκτός αυτού πρέπει να βρει και τρόπο να αποτρέψει τη δολοφονία της Κέλλυς που η ίδια παρήγγειλε. Ο Ευριπίδης και ο Βύρωνας προσπαθούν να «μοιραστούν» τη δυσκολία της εγκυμοσύνης. Ο Οδυσσέας θέλει να κατεβάσει ομάδα στο πρωτάθλημα ράγκμπι και αναλαμβάνει να βρει παίκτες. Η πίεση του πρωταθλητισμού, όμως, του ξυπνά έναν κάπως «οξύθυμο» εαυτό!

    Αρχελάου 5: Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024

    Επεισόδιο 38ο: O Τεό με τον Ορφέα οργανώνουν ένα ρέιβ πάρτι στο θέατρο, για να μαζέψουν λεφτά και να τα δώσουν στον Μπάμπη, ενώ η Δώρα μετανιώνει πικρά την απόφασή της να δουλέψει για τον Αντρέα και το μπαρ της Αρχελάου 3, επιδιώκοντας την απόλυσή της. Η Λυδία κυνηγάει μια νέα δουλειά αλλά πέφτει πάνω σε έναν… παλιό γνωστό της, ενώ ο Οδυσσέας με τον κυρ Σωτήρη αποφασίζουν να πιάσουν μαζί νέο σπίτι! Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της, που δεν είναι άλλο από τη δολοφονία της Κέλλυς. Στην πολυκατοικία της Αρχελάου 5 ακούγονται ουρλιαχτά αλλά κι ένας πυροβολισμός…

    Στον ρόλο της Σου η Μαριάννα Μποζαντζόγλου.

    Αρχελάου 5: Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024

    Επεισόδιο 39o: Η Κέλλυ είναι κλεισμένη στο σπίτι, τρομοκρατημένη από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Ο Ματθαίος διχάζεται, θέλει ταυτόχρονα και να στηρίξει τη Σου αλλά και να σταθεί στην Κέλλυ. Η Λυδία συναντιέται με τον Λουκ και ο Ορφέας αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για τον πρώην της. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν υποψιάζεται ότι ο Λουκ μπορεί να έχει ακόμα αισθήματα για τη Λυδία.

    Δημιουργοί της σειράς: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης και Θάνος Νασόπουλος

    Σενάριο: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος, Αντώνης Ανδρής, Άννα Βασιλείου, Άρτεμις Γρύμπλα, Γιώργος Καστέλλης, Ιωάννα Φωτοπούλου και Σελήνη Παπαγεωργίου

    Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Διακάκης

    Σκηνοθεσία: Φωτεινή Κοτρώτση, Δημήτρης Τσακαλέας, Λήδα Βαρτζιώτη

    Η πρωτότυπη μουσική της σειράς έχει την υπογραφή του Ερμή Γεραγίδη.

    Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου (Ματθαίος), Εβελίνα Παπούλια (Κέλλυ), Γεράσιμος Γεννατάς (Αλέξανδρος), Ναταλία Δραγούμη (Νάντια), Νατάσσα Εξηνταβελώνη (Λυδία), Άλκηστις Ζιρώ (Δώρα), Βάσω Καβαλιεράτου (Μαρούκα), Γιάννης Καράμπαμπας (Στέφανος), Χρήστος Κοντογεώργης (Τεό), Χάρης Χιώτης (Ορφέας)
    «Λαμπρινή» η Μαίρη Σταυρακέλλη

    Στον ρόλο του «κυρ Σωτήρη» ο Δημήτρης Πιατάς

    Μαζί τους και οι: Σαμουήλ Ακινόλα, Γιάννης Διακάκης, Μυρτώ Γκόνη, Λυγερή Μητροπούλου, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, James Rodi και πολλοί άλλοι ηθοποιοί σε guest ρόλους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ